Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetfotósok képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Természetfotósok - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Természetfotósok
Keresés
Találatok száma - 12 db
Dékány Zsolt

Dékány Zsolt

Dékány Zsolt a fotózás több területét ismeri és műveli. Munkái a honlapjáról megismerhetőek, magát mégis inkább természetfotósként említi. Idézet a bemutatkozásából: 'A fotózás már életforma számomra, hiszen több mint húsz éve fotózom. Ez alatt az idő alatt lehetőségem volt számtalan változatos fotós feladatot teljesíteni. Kedvenc időtöltésem mégis a természetfotózás maradt, mert a természet adja meg számomra azt a nyugalmat, amire mindenkinek szüksége van. Szerencsésnek érzem magam, hiszen a természetfotózás szép sikereket is hozott, több díjat, elismerést is köszönhetek hobbimnak: az Év természetfotósa pályázaton többször nyertem helyezést, és 2001-ben az Év természetfotója megtisztelő díjat kaptam.'

Fotó-M Stúdió

Fotó-M Stúdió

Megbízható, profi és minden esetben minőségi munkát végző fotós szolgáltatást keres? Akkor a Fotó-M Stúdió honlapján a legjobb helyen jár. Teljes körű fotós szolgáltatásokkal várjuk a kedves érdeklődőket, legyen szó fotókidolgozásról vagy online fotóalbum készítésről. Nálunk lehetősége van a fotókidolgozás mellett posztereket, vászonképeket, fotókönyveket, fotóalbumokat is készíttetni. Megrendelését elküldheti nekünk online, a honlapunkon keresztül, a fényképek feltöltését követően. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Karai Csaba

Karai Csaba

'Rövid' lista az oldalon található tematikus fotógalériákból. Talán nem is kell többet hozzáfűzni. Lásson csodát!... Antarktisz, Flamingók, Los Llanos, Madagaszkár, Zambia, denevérek, Kenya 2007, Ecuador 2007, Galapagos, India, Afrik,a Makrók,

Kőműves Kata

Kőműves Kata

Kőműves Kata galériáiban emberábrászolást, állatfotót, esküvői fotót és sok természetfotót találhatunk. ' A jó fotó a látható világ mögé enged betekintést ' ' Ha igazán látni akarsz, ne csupán a szemedet nyisd ki. Tárd ki szívedet is.' ( Gaston Rébuffat ) - tánc - portré - szocio - riport - épület - rendezvény

Kudich Zsolt és Zsirmon Réka

Kudich Zsolt és Zsirmon Réka

Két természetfotós egy oldalon. Egy nő és egy férfi, érdemes betérni, így rnak magukról: "A legnevesebb magyar fotósoktól tanultuk meg a körülöttünk lévő világ szépségét és sokszínűségét a fényképezőgép keresőjén keresztül látni és megörökíteni. Egy jó fénykép elkészítése igaz kihívás, legyen szó akár természet-, akár útifotóról. A fotózás számunkra a szabadban töltött csodálatos napokat, a különleges pillanatok keresését jelenti."

Máté Bence

Máté Bence

A 2006-os és a 2008-as év természetfotósa. Bence fiatal fotós, számos külföldi munkája ismert, az év természetfotói könyvben is szerepel munkája. Honlapján megtekinhetjük őt magát is, a leshelyeket, melyeket épít. Amatőr és profi fotósok is kapcsolatba léphetnek vele, és igényelhetik a leshelyek használatát. 2008-ban Costa Ricán épít leshelyeket, melyeket a különleges időjárási viszonyoknak megfelelően kell kialakítania.

Nagy Gergely

Nagy Gergely

'Már kiskorom óta közel álltam a természethez és az állatokhoz, neveltetésemnek és a gödi életnek köszönhetően. Fotózással és természetfotózással mindenek előtt 2004-ben kezdtem foglalkozni. Azzal a céllal hogy megörökítsem legalább egy kép által a természet szépségét, amelyet az emberiség a jelenkorban nagy erőkkel rombol, és egy kép miatt amelyen Michael Nick Nichols térdel egy gorilla előtt fényképező gépével a kezében. Még elképzelni sem tudom milyen nagysága lehetett egy ilyen pillanatnak de egy ilyenért érdemes élni és fotózni.'

Palcsek István

Palcsek István

"Nem a csodák hiányoznak az életünkből, hanem a csodálat" Ezzel a mottóval kezdődik Palcsek István fotós bemutatkozása, majd így ír magáról: "A (természet)fényképezés alapjait én is, mint a legtöbb"rendes" termélszetfotós nem iskolában, hanem saját csetlés-botlásaim közepette tanultam meg. A fejlődés a mai napig tart, időközben tapasztaltabb fotósokkal is megismerkedhettem, tőlük sokat tanultam és értékes emberi kapcsolatokkal gazdagodtam. Az utóbbi években szabadidőm nagy részét a hobbimnak szentelem, amely azóta meghatározóvá vált az életemben." A további gondolatai a fotózásról, magáról és céljairó az oldalán olvasható, ahol nagyon sok igényes, gyönyörű fénykép található, melyek szinte hívnak a természetbe.

Ruff Gábor

Ruff Gábor

Gábor was born in 1979. He grow up in a small village at the foot of Bakony mountain, Hungary. Ever since his childhood he has been fascinated by nature and animals. He started wildlife watching when he was less than 10 years old. During his studies at the University of Debrecen he deepened his knowledge of animal behaviour, and he was awarded a Master's degree in biology.

Hirdetés
Selmeczi Dániel

Selmeczi Dániel

Ez a fotós a víz alatt készíti munkáit. Ha jobban belegondolunk, igazán jó fotót zárazföldön sem könnyű csinálni, Selmeczi dániel viszont lement a víz alá, hogy ezt a világot bemutassa. Sikerül neki...:-))

Simon Zoltán

Simon Zoltán

1982-ben születtem. Heves megyében, Horton nevelkedtem. Falusi gyerekként korán kapcsolatba kerültem a természettel. Már kiskoromban imádtam a szabadban lenni, édesapámmal horgászni, vagy csak barangolni a határban és figyelni az állatokat. Azonban a vidéki életnek nemcsak ezen kellemes része jutott nekem, nyaranta a különböző zöldségfélék (paradicsom, uborka, dinnye) nagyüzemi termesztésébe is sikerült belekóstolnom. Az általános iskolában ezek az elfoglaltságok tovább bővültek, aktívan kezdtem sportolni a Hatvani Tae kwon-do klubban. A sport mai napig fontos része az életemnek. Gimnázium után következett a BME Villamosmérnöki kara. A fotózás nálam a vadvilág szeretetéből és csodálatából ered. A természet szépségeinek megörökítése leírhatatlan örömet okoz. Harmadévesen kerültem közelebbi kapcsolatba a fotózással, ekkor vettem először kezembe fotómasinát alkotási céllal. Ez csak egy kis kompakt digitális fényképezőgép volt, de segítségével - autodidakta módon - sikerült elsajátítanom az alapokat. Majd megvettem az első digitális tükörreflexes gépemet. Az analóg fotózásba ezután kóstoltam bele, ám anyagi okok miatt úgy döntöttem, maradok a digitális technikánál.

Zettisch Róbert

Zettisch Róbert

Zettisch Róbert vagyok, természetfotós. Vadon élő állatok mindennapjait testközelből, észrevétlenül szemlélni, farkasszemet nézni és egymást méregetni egy szarvasbikával, felfedezni az embertől ma már távolinak tűnő vidékek virágzó életének sokszínűségét, értelmezni és megérteni a természetben uralkodó rend törvényszerűségeit. Mindezen élményeket és gondolatokat egy képen megfogalmazva mások számára is élményekké és gondolatokká tenni. Ez az, ami fényképezőgépet adott a kezembe. Az évek során aztán kedvtelésből hivatás lett. Erdészetek, vadásztársaságok, újságok részére is készítek felvételeket. Ma elsősorban nagyvad fajokat fényképezek. Bízom benne, hogy ezen a néhány oldalon talál majd Önnek tetsző képeket, hangulatokat, új élményeket!

Tuti menü