Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Riportfotósok képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Riportfotósok - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Riportfotósok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gárdi Balázs

Gárdi Balázs

Gárdi Balázs egy világutazó riportfotós. Az oldalán egy afganisztáni képriport látható. Érdekesseég az oldallal kapcsolatban:a honlap nyitóképén egy térkép található, melyen a fotós aktuális tarózkodási helyét szemlélhetjük meg.

Sánta István Csaba

Sánta István Csaba

Sánta Isván egy erdélyi származású igazi kalandor fotós, aki autóstoppal indult és bejárta Európa nagy részét, fotózott Afrikában. Kedves, kedvenc helye ahova visszajár, erdély, ezen belül is romákat, romatelepeket fotóz, bemutatva életüket, riportot készítve róluk. A társadalomábrázolás mellett jazz zenerajongóként a koncertfotózás vált egy másik fő területévé. Számos világhírű jazz zenészt kapott már lencsevégre hazai és külföldi koncerteken egyaránt. 2008-tól tagja a Magyar Jazz Szövetségnek mint jazz fotós.

Sopronyi Gyula

Sopronyi Gyula

Sopronyi Gyula egyik kedvelt témája a kis magyar falvak fotózása. Az oldalán tematikus galériákat találhatunk de nem csak ebben a témában. Sok fotóján megjelenik az ember. Világlátott és világjáró fotós Ő, aki a Népszabadság fotósa is volt. Sopronyi Gyula keresi fotóin keresztül az emberi vonatkozásokkal teli izgalmas világot. Az oldalán található témánkénti galériák cimei is méltán keltik fel az érdekődést képet iránt. Nem mindenki juthat el ilyen helyekre, lehet jelen pl. a Gázai konfliktus eseményeinél. Sopronyi Gyula fotói között találhatunk ilyeneket is. Török fürdő party Harc, a félelem, a remény és a hit. Pakisztán Driveners, Vietnam Szent folyó Indiában Bálna vadászok Indonézia Boksz klub East End Magyar falu Gázai konfliktus

Szaka József

Szaka József

Szaka József egy sokrétű riport, rendezvényfotós. Az oldalán más műfajban is találhatunk szép képeket, fotógalériákat. A honlapján megsmerhetjük a fotós iskoláit, munkáit, mely lapoknak, médiáknak dolgozott, dolgozik. Fotóriporteri tevékenység, Eseményfotózás, Rendezvényfotózás,Esküvői fotózás, Sportfotózás, Divatfotózás, Portréfotózás, Tárgyfotózás, Reklámfotózás, Műtermi fotózás

Szúdy Péter Galéria

Szúdy Péter Galéria

Üdvözlöm Szúdy Péter fényképész galériájában! Portré, riport, divat és gasztró és étel fotózás a leggyakoribb megbízásaim. Egy esküvő mind a négyet magába foglalja, ezért is vállalom örömmel házasságkötések megörökítését. Üzleti vállalkozások, honlapok komplett képanyagát szintén biztosítom önnek. Konzultáció, időpont és ajánlatkérés ügyében keressen bizalommal. Esküvői fotó szolgáltatás az ország egész területén vállalok. Tetszőlegesen variálható vagy kialakítható csomagok, fair díjszabás, a fotográfiai rendelkezésre állás a házasságkötés jellegéhez, hosszához igazítható. Jegyes előfotózás (e-session) tetszőleges helyszínen és időben, kinti vagy benti fénykép sorozatok készítésével egyaránt választható. Házasságkötés napján előkészületek, kikérő, templomi, polgári szertartás, vacsora, lakodalom megörökítésére folyamatos és megbízható jelenlétet biztosítok. Igény esetén a menyegző napján mobil stúdió eszközök is rendelkezésre állhatnak klasszikus műtermi portrékhoz. A felvételek kis és nagy felbontásban, színes fényképpel díszített dvd formájában kerülnek átadásra. A honlapon jelszóval védett galéria biztonságos böngészést vagy letöltést nyújt a távol élő rokonok részére is.

Tuti menü