Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Miután gépet vettél képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Miután gépet vettél - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Miután gépet vettél
Keresés
Találatok száma - 6 db
Emberek fotózása és a jog

Emberek fotózása és a jog

digitális fényképezőgépek elterjedése, fejlődése, a képfeldolgozó programok nyújtotta szinte korlátlan képmanipulációs lehetőségek, és az internet nagy nyilvánossága egyre inkább veszélyezteti az egyén magánszféráját, ezen belül képmásával kapcsolatos jogait.

Fényképezőgép szervíz

Fényképezőgép szervíz

Vállalkozásunk 1995-ben indult. Kezdetben hagyományos filmes, mechanikus compact illetve tükörreflexes fényképezőgépek javítására specializálódtunk. Ma már a fényképezőgépek többsége digitális, ezért 2001 óta ezek javítását is vállaljuk. Körültekintően bevizsgáljuk a készüléket, majd a hibamegállapítás után konzultálunk az ügyféllel a lehetőségekről.

Fotóparadicsom - Kodak Fuji márkaszerviz

Fotóparadicsom - Kodak Fuji márkaszerviz

"Márkaszervize vagyunk a FUJIFILM, KODAK, METZ, HAMA és ZENIT márkáknak, de csaknem minden egyéb típusú fényképezőgép javítását vállaljuk. Technikusaink rendszeresen részt vesznek szervíz tanfolyamokon, szakmai továbbképzéseken, ezzel is biztosítva szolgáltatásaink magas színvonalát." A cég megbízható, jól követhető a szervizállapot, a telefon nem csak csörög, fel is veszik, segítenek, nem kell hónapokig várni az eredmélnyre :-))

Fotós tanfolyam

Fotós tanfolyam

Alkalmazott fotográfus tanfolyam az ország számos nagyvárosában. Ha Ön is szeretne fotográfusként dolgozni, vagy csak tudását fejlesztené, akkor válassza alkalmazott fotográfus tanfolyamunkat! Fotózzon, tervezzen, rajzoljon a fotószerkesztő programok segítségével. Érje el a kitűzött célját mielőbb a mi közreműködésünkkel. Több mint 10 éve felnőttoktatással foglalkozó cégünk a felhalmozott szakmai tapasztalatai alapján bátran ajánlja Önnek tanfolyamunkat tantermi és távoktatásban. Lépjen kapcsolatba velünk még ma és küldje el érdeklődését a képzésre!

Hungart

Hungart

2.1. A HUNGART célja tagjai és a magyar, valamint a kölcsönös képviseleti szerződések keretében a külföldi vizuális alkotóművészek, valamint jogutódaik szerzői jogi védelmének fokozott érvényesítése, mind belföldön, mind külföldön, kiegészítő tevékenységként a kortárs vizuális alkotóművészet támogatása. A HUNGART a tevékenységéből nyereséget nem képez (nonprofit szervezet).

Kamera Kft

Kamera Kft

Canon, Pentax, Hama, Sigma, hivalos szervize. Van olyan fényképező és tarozék, amit ők helyben javítanak, de nem ritkán külföldre kell továbbítaniuk a fotós eszközt. Interneten keresztül és telefonos ügyfélszolgálaton követhetjük a fotós eszközünk javításának állapotát.

Tuti menü