Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mielőtt gépet vennél képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Mielőtt gépet vennél - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Mielőtt gépet vennél
Keresés
Találatok száma - 4 db
Árukereső, vélemények

Árukereső, vélemények

Árukereső, melyen fényképezőgep, fotós eszközök vásárlása előtt állók is hasznos információkhoz juthatnak. Az Árukereső árösszehasonlító és vásárlási kalauz Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, évek óta több millió vásárlásban segítünk a felhasználóknak és a boltoknak. Az Árukereső célja, hogy összekapcsolja a hazai vevőket a hazai boltokkal - gyorsan, biztonságosan és könnyen. Segít a vevőknek a számára legjobb terméket a legjobb ár-érték arányban megtalálni, a boltoknak pedig növeli az internetes forgalmát, látogatottságát és értékesítési volumenét. A vevők értékelhetik a termékeket, választ kaphatnak a legfontosabb kérdésekre (FAQ, fórum, vélemények), értékelhetik a boltokat és így segíthetnek az internetes kereskedőknek a kínálat javításában is.

Fotófül

Fotófül

A Fotó Fül egy fényképezőgépekkel, objektívekkel és egyéb kiegészítőkkel foglalkozó PLETYKA blog. Az információk az internetről származnak vegyes forrásokból, melyek nagy része megbízható, de legtöbbjük NEM hivatalos, nincs kőbe vésve.

Objektívek, vélemények, tesztek, blogok

Objektívek, vélemények, tesztek, blogok

Húúúú, mennyi objektív, mennyi teszt, mennyi fotó. Az oldalon több száz objektív, azok leírásai, fotói, tesztjei található. Nikon D800 a D700x/s helyett (Blog) Canon EOS 1Ds Mark IV (Blog) Olympus E-P2 pletykák (Blog) Canon EOS 7D gondok (Hír) Új Toshiba szenzor, háttérvilá... (Hír) Sandisk 32 gigás Ultra Memory ... (Hír) Voigtlander Heliar 50mm F2 és ... (Hír) Sony Alpha A700 utód? (Blog) Újabb Olympus E-5 pletykák (Blog) Diwali 2009 (Blog)

Pixinfó tesztek, cikkek

Pixinfó tesztek, cikkek

Az egyik legkomolyabb legátfogóbb, rendkivül körültekintő munkával elészített tesztanyaggal rendelkező oldal, egy felkészült csapattal, akik hosszú évek óta nyakig vannak a digitális fotózásban. Nem sajnálják energiájukat, még hangfelvételekkel is illusztrálják a gépek sorozatfelvételi képességeit, következetesen bemutatják minden tulajdonságát az általuk tesztelt fényképezőgépeknek, a kompact-tól a professzionális tükörreflexesig.

Tuti menü