Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magazinok, folyóiratok képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Magazinok, folyóiratok - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Magazinok, folyóiratok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Digitális fotómagazin

Digitális fotómagazin

Ez egy hagyományos újság on-line változata, melynek főszerkesztője Dékán István. Az oldalon keresztül megrendelhetőek a korábbi nyomtatásban megjelent lapszámok, de az újság előfizethet elektronikus formában is, így PDF fájlban megkaphatja a fotós a magazin, mely így jelentősen olcsóbb. rendszeresen szemlézik a fotósok által beküldött fotkat és adnak tanácsokat a beállítással, a fotó készítésével utómunkákkal kapcsolatban. Rendszeres fotószerkesztési és szoftverhasználati tippek is jelen vannak az oldalon. ----- Digitális Fotó Magazin Megjelenik évente 10 alkalommal. Kiadja a Hologram Kft. Főszerkesztő: Dékán István Szerkesztők: Koczina Gyula, Szita Péter

Fotó Agóra

Fotó Agóra

Az oldalon újdonságok, fotókiállítások, pályázatok is szerepelnek, aki tanulni szeretne fotóstanfolyamokról is értesülhet. A Fotó Agóra KépFórum rovatában a regisztrált felhasználók saját albumot hozhatnak létre, azokba képeket tölthetnek fel. A képekhez a többi regisztrált felhasználó, mint egy általános fórumban, hozzászólhat, elemezheti a képeket, dicsérő és kritikai megjegyzésekkel segithetik egymás fejlődését a fotózás technikája és esztétikai értéket létrehozó képességek terén. "A Fotó Agóra egy magyar nyelvű, független információforrás és találkozóhely fotósoknak és a fotográfia iránt érdeklődőknek."

FotoArt magazin

FotoArt magazin

A FotoArt magazin egy folyamatos bővülő, kezdő, haladó és profi fotósoknak is ajánlott link. Az oldalon keresztül fotós iskola is elérhető, ahol gyakorlati és elméleti fotós ismereteket sajátíthatnak el a talulók. Studióval oktatóhelyiséggel rendelkeznek, folyamatosan figyelik a piaci igényeket, felkészült tanárokkal és cikkírókkal teszik érdekessé az oldalt. Ez a webhely a Fotó Art digitális és analóg fotómagazin on line változata, mely kiegészíti, de nem pótolja magát a lapot. Érdemes a kettőre együtt (stílusosan) "fókuszálni. A tujaldonosok minden évben megrendezik az országos fotóstalálkozót, mely egy több napos rendezvény sok kiállítóval. ----- Idézet a honlapból"Ön most a Fotó Art digitális és analóg fotómagazin elektronikus változatát böngészi. Szeretnénk az internet adta korlátlan lehetőségeket kihasználni, hiszen míg egy nyomtatott sajtóban az oldalak száma behatárolt, addig a weben a felületek bármekkorák lehetnek. Oldalainkon akár több év írásai, tesztjei közül lehet böngészni."

Fotóklikk

Fotóklikk

A Fotoklikk.hu olyan fotós portál, amely a magyar fotográfia egyik legjelentősebb gyűjteményét, a Magyar Fotográfiai Múzeumot és a fotós közélet híreit egymás mellett jeleníti meg, valamint helyet ad a hazai virtuális fotográfiai közösségi kiteljesedésének. Egy különleges dolog: az oldalon keresztül a netező hozzáférhet a múzeum (mely a valóságban is létezik) különböző helyein tárolt adatokhoz.A fotós közélet adatait, híreit a Fotoklikk.hu használóinak közössége bocsájtja rendelkezésünkre, amelyeket értő szerkesztőgárda felügyel. A múzeum közel 1 millió fotoráfiával rendelkezik

Fotoonline

Fotoonline

Ezen az oldalon található fotózással kapcsolatos hasznos infók: Fotózni tanulok rovat, Alapfogalmak , Photoshop tippek, Photoshop pluginek, Fotóprogram leírások, továbbá gépleírások, és a fotózással kapcsolatos kiegészítők bemutatása is megtalálható.

Photocharge magazin

Photocharge magazin

Ez az oldal azért jött létre, hogy téged ? akit érdekel a fotózás világa és az ebben rejlő kereseti lehetőségek ? elkalauzoljon egészen az alapoktól addig, hogy tulajdonképpen egy értékelhető jövedelem forrássá nője ki magát egyszerű hobbiból. Sok különböző ember van, lehet hogy sosem fogsz odáig jutni, hogy stock oldalakra töltesz fel képeket, hiszen ehhez szükséges egy minimális felszerelés. De ne aggódj, itt az oldalon igyekszem azoknak is segítséget nyújtani, akik pusztán kreatív alkotó készségüket szeretnék kamatoztatni a fotózáson keresztül. Szeretném, hogy az oldalon keresztül ez a fantasztikus technikai művészet nagyobb teret nyerjen és ha csak véletlen keveredtél ide, szöget üssön a fejedbe, hogy érdemes lenne kipróbálni.

PhotoNet

PhotoNet

Érdekességek, újdonságok, hírek a fotózás világából Tippek és tanácsok a fényképezéssel kapcsolatban Fényképezés, fotózás, hírek, információk. A digitális fotózás alapjai. Fényképek az online galériában. Látogassa meg apró hírdetési rovatunkat, ahol ingyen teheti fel hirdetését: 'Fényképezögép', 'Objektív' és 'Egyéb' kategóriákban. Érdemes a kamerákról szoló írásunkat is elolvasni!

Természetfotó magazin

Természetfotó magazin

Budapest, Magyarország,  2009. május  17.  A  Thomas  Picture  Kiadó  Kft  bejelentette  az  egész  világon  elsőként  elérhető  ingyenes  digitális  természetfotó  magazinját.  A  magazin  teljes  terjedelmében  több,  mint  80  oldalon  várja  olvasóit.  A  természetfotó  magazin  különlegessége  interaktivitásában rejl ik, mely igényes kivitelben a cikkeken és  fantasztikus  felvételeken kívül videó  formátumokat  is támogat. 

Természetfotós magzin

Természetfotós magzin

The NPN website is intended to serve as an online resource for nature photographers of all skill levels, from beginner to professional. Our focus is on the art and technique of nature photography, as well as the use of our photography for habitat conservation and environmental photojournalism. We also welcome all non-photographer nature lovers to peruse our articles and the extraordinary nature, wildlife and landscape photos posted in our image critique galleries. No registration or subscription is required to do so!

Tuti menü