Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légifotózás képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Légifotózás - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Légifotózás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Airkraft

Airkraft

Csapatunk tagjai képzett, és a mindennapokban folyamatosan, magas szinten alkotó fiatal operatőrök. Számunkra a légi felvételek nem öncélúak, hanem képi látásmódunk és történetmesélésünk kifejezésének eszközei. Biztonság A gép akár 1 motor meghibásodása esetén is repülésre képes marad és automatikusan hazatér mielőtt lemerülne az akkumulátora. Az összes felszállásunkról folyamatosan repülési naplót vezetünk és diagnosztikát készítünk az esetleges meghibásodások kiszűrése érdekében.

Almási István

Almási István

Cégünk sokéves tapasztalattal vállal bármilyen légifotózást, légi filmfelvételek készítését. Vállalkozásunk a mai modern technikával felszerelt, a legnagyobb filmstúdiók igényeinek is megfelelõ félautomatikus minihelikoptereket használja. Segítségükkel olyan perspektívákat ismerhetünk meg - városon belüli alkalmazás, mozgó jármûvek közvetlen közelrõl való követése, - amit egyetlen más technikával ( nagygépes fotózás, siklóernyõrõl kézbõl készített képek ) sem lennénk képesek megmutatni. Gépeink sebessége 0 - 120 Km/h sebességig változtatható ami igen sokrétû alkalmazhatóságot ad, közel idõjárás függetlenek, képesek nagyobb szélben is a kijelölt terület felett lebegni akár egy órán keresztül is.

Donephoto

Donephoto

A drónok bevezetésével új korszakot nyitunk a hazai légi felvételek készítésében, mivel az alacsony költségek miatt, megrendelőink számára megfizethetővé tesszük ezt a szolgáltatást. Velünk olyan szögből láthatja a világot, ahonnan azt Ön szeretné!

Drón Légifotó

Drón Légifotó

A drónok növekvő elterjedése és a technika gyors fejlődése a videók és fotók készítésének új dimenzióját nyitotta meg számunkra. A nagy hatótávolságú drónoknak és az okostelefonoknak köszönhetően, lehetőség nyílt gyors, éles és nagyfelbontású felvételek készítésére. A távirányítható repülőgépek és helikopterekkel szemben, amik már régóta léteznek, a drónok képesek nagy teljesítményű kamerákat stabilan és jól irányíthatóan a levegőben tartani. A mi drónunk négyrotoros - úgynevezett quadrokopter, amely képes a stabil repülésre és kiválóan manőverezhető. A drón élőképet közvetít, a távirányító tartójába helyezett okostelefonon pontosan azt látjuk, amit a drón kamerája.

Légifotó Debrecen

Légifotó Debrecen

Elsőként a keleti országrészben. Komoly technikai feltételek mellett készitünk akár 3D-s felvételeket, mikrokopter modellünk segitségével. Az alábbi területeken lehet hasznosítani a légi fotók készítését: Területek térképeszeti célokra elkészitett orto fotók alkalmazása Földtulajdonosok aszály vagy vihar -vadkárainak felmérése Hivatalok részére illegális szemétlerakók feltérképezése Parlagfű felderités

Légifotózás, légifotók, air-robot technika

Légifotózás, légifotók, air-robot technika

Közel tíz éve készítünk légifelvételeket Magyarország és a Kárpát-medence felett repülve. 100. 000 légifotót digitális technikával, repülőgépen, illetve helikopterben repülve fotografáltunk. Legújabb eszközünk egy földről irányítható, fényképezőgéppel ellátott robothelikopter, melynek munkáját a földről, egy laptop segítségével tudjuk figyelemmel kísérni. A laptopon megjelenik, amit a robot fényképezőgépe lát, így könnyű a megfelelő fotót gyorsan beállítani és elkészíteni. A kép a leszállás után rögtön cd-re írható, és felhasználható. A másik nagy előnye ennek a robottechnikának, hogy a helyszínen kell felszállni, így a légióra díj jóval alacsonyabb.

SkyViewAir Légifotó - Panorámafotó

SkyViewAir Légifotó - Panorámafotó

Professzionális légifotó és videó. A legmodernebb technikával, octocopter segítségével. A drón hatékony és költségkímélő eszköz a modern légifotózás segítségére. A három tengelyű kamera stabilizáló rendszernek köszönhetően tökéletesen stabil, rezgés mentes hd minőségű felvételek készülhetnek. A precíz irányításnak köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon légi panorámaképek készítésével állunk megrendelőink rendelkezésére. Az akár egy gigapixel felbontású képen úgy csodálhatja meg a tájat, ahogy korábban még sohasem.

Tuti menü