Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közösségi oldalak képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Közösségi oldalak - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Közösségi oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fotóbarátok

Fotóbarátok

A Fotóbarátok egy olyan fotósközösség melynek tagjai amatőr fotósokból tevődik össze. Családias, baráti hangulat van az oldalon. Lehet saját fotókat feltölteni, mások képeit nézegetni, hozzászolást írni, chat-elni. Célunk, hogy egymást segítsük a képek elkészitésében és szerkesztésében. Mindenkit szerettel várunk aki szeretne csatlakozni remek csapatunkhóz!

Fotós adatbázis

Fotós adatbázis

Regisztrált fotósok oldala, véleményezéssel, képfeltöltéssel. Szintén,mint hasonló oldalak teret ad a fotósoknak a képek meosztására és váleményezésére. Sok felhasználó van jelen. Sajtófotósok Minden, ami hír, képekben. Események, személyek, mindennapi élet stb. Stúdiófotósok Műtermi képek, tapasztalatok Portréfotósok, arcok, árrázatok, fejek, fények, képek Tárgyfotósok: Azon fotósoknak akik művelik, vagy épp barátkoznak és kicsit tanácstalanok, vagy egyszerűen csak kedvelik a Still life-ot.

Fotózz

Fotózz

Nagyon komoly oldal, melyben még az is le van írva, hogyan kell a minitor színhelyességét beállítani, ami a fotózás szempontjából nagyon fontos. Az oldal gépteszteket is tartalmaz. A felhasználók regisztráció után pontozhatják mások fotóit és a saját képeikre is érkeznek kritikák. Vigyázz, ha ismerősökkel veszed körül magad, minden képed megdícsérhetiik, de ne szegje kedved, ha egy ismeretlen kritikusan közelít! Gondolkozz el, a kritika ha alapos és helyén való nagyon jó segítő társad lesz! Hajrá!

Journality- Közösségi oldal

Journality- Közösségi oldal

Újságíró és sajtófotós portál, webmagazain, sok extrával: Képzések és pályázatok gyűjteménye, közösségi oldal, fórum, szakmai segítség, publikálási lehetőség, beváltható pontok.Taglista, belső levelezési rendszer, klubok és csoportok alakítása, fórum, ismerősök bejelölése és visszajelölése. Fotósorozat feltöltése bejelentkezés után.

Naturart

Naturart

Magyar Természetfotósok Szövetsége A naturArt" Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület azokat az alkotókat tömöríti, akik a természetfotózást magas színvonalon és azt a szigorú etikai, szakmai elvárásoknak megfelelve- művelik. Célkitűzése olyan közösség létrehozása, amely a fotóművészet sajátos eszközeivel hozzájárul a természet- és környezetvédelem eredményesebb munkájához, valamint elősegíti a társadalom szemlélet- és ízlésformálását. Az Egyesület lehetőséget teremt tagjainak a hazai és nemzetközi pályázatokon való részvételre, valamint maga is pályázatok, kiadványok megvalósítására törekszik.

Tuti menü