Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Légifotózás - PanoGraph [7. oldal]
részletek »

Fotó képes leírás: Légifotózás - PanoGraph [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 163 db
Légifotózás, légifotók, air-robot technika

Légifotózás, légifotók, air-robot technika

Közel tíz éve készítünk légifelvételeket Magyarország és a Kárpát-medence felett repülve. 100. 000 légifotót digitális technikával, repülőgépen, illetve helikopterben repülve fotografáltunk. Legújabb eszközünk egy földről irányítható, fényképezőgéppel ellátott robothelikopter, melynek munkáját a földről, egy laptop segítségével tudjuk figyelemmel kísérni. A laptopon megjelenik, amit a robot fényképezőgépe lát, így könnyű a megfelelő fotót gyorsan beállítani és elkészíteni. A kép a leszállás után rögtön cd-re írható, és felhasználható. A másik nagy előnye ennek a robottechnikának, hogy a helyszínen kell felszállni, így a légióra díj jóval alacsonyabb.

Leitz-Hungária Kft.

Leitz-Hungária Kft.

A Leitz-Hungária Kft. a Leica és Minox termékek, valamint a Samsung fényképezőgépek közép-kelet európai képviseletének ellátására jött létre 1999-ben. A kft.a fotós eszközökön kívül egyéb elektronikai termékék forgalazásával is foglalkozik. A fényképezőgépeik jól elterjedt, kedvelt márkák, szinte bárhol kaphatóak. A széles termékválaszték mellett a Leitz-Hungária Kft. kiemelt hangsúlyt fektet partnerei mind magasabb színvonalon történő kiszolgálására és a fogyasztók megelégedésére. Ennek érdekében a cég 2004 óta az ISO: 9001-es integrált minőségbiztosítási vállalatirányítási rendszer alapján, ellenőrzötten működik. LEITZ-HUNGÁRIA KFT.

Máté Bence

Máté Bence

A 2006-os és a 2008-as év természetfotósa. Bence fiatal fotós, számos külföldi munkája ismert, az év természetfotói könyvben is szerepel munkája. Honlapján megtekinhetjük őt magát is, a leshelyeket, melyeket épít. Amatőr és profi fotósok is kapcsolatba léphetnek vele, és igényelhetik a leshelyek használatát. 2008-ban Costa Ricán épít leshelyeket, melyeket a különleges időjárási viszonyoknak megfelelően kell kialakítania.

McGoat Webáruház

McGoat Webáruház

Internetes áruházunk évek óta működik, folyamatos on-line jelenlétünkkel a legrövidebb időn belül reagálunk minden megkeresésre, kapcsolatrendszerünk segítségével törekszünk a lehető legjobb árakon, korrekt szolgáltatást nyújtani. Kínálatunkban megtalálhatóak: Fényképezőgépek, Fényképezőgép kiegészítők, Stúdió technika, Demb Flash Termékek, Táskák,tokok Fényképezőgép, kamera, lámpaállvány, Kalibráló eszközök, PDA és GPS navigáció, Mérőműszerek, Adattárolók, Számítástechnika, Tisztító eszközök Azt nem állítjunk, hogy nincsenek lehetetlenek, de mindent megteszünk azért, hogy akár egyedi, nehezen beszerezhető termékekkel is kiszolgájuk a kedves vásárlóinkat.

Mikrosat

Mikrosat

A professzionális fototechnika több mint egy évtizede fő tevékenységünk. Gyártunk stúdióvakukat, forgalmazunk kiegészítőket, és olyan elismert világcégek magyarországi képviseletét látjuk el, mint a Mamiya, Profoto vagy a Leaf.

Molnár Stúdió

Molnár Stúdió

A MolnArt Fotó Kft.-nél legfontosabbnak az emberi értékeket tartjuk, szeretünk fotózni, szeretjük megörökíteni az emberi létezés minden pillanatát. Rendezvény- és esküvőfotózás a fő profilunk, ha egy profi, tapasztalt fotóspárosra vágyik, mi szívesen segítünk önnek. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti portfoliónkat, és ha stílusunkkal megnyertük tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Szívesen fogadunk minden kérést és kérdést is, igyekszünk ezeket minél pontosabban megválaszolni, a legfontosabb számunkra, hogy ügyfelünk elégedett legyen munkánkkal, és örök élményt szerezzünk neki a pillanat megörökítésével.

Nagy Gergely

Nagy Gergely

'Már kiskorom óta közel álltam a természethez és az állatokhoz, neveltetésemnek és a gödi életnek köszönhetően. Fotózással és természetfotózással mindenek előtt 2004-ben kezdtem foglalkozni. Azzal a céllal hogy megörökítsem legalább egy kép által a természet szépségét, amelyet az emberiség a jelenkorban nagy erőkkel rombol, és egy kép miatt amelyen Michael Nick Nichols térdel egy gorilla előtt fényképező gépével a kezében. Még elképzelni sem tudom milyen nagysága lehetett egy ilyen pillanatnak de egy ilyenért érdemes élni és fotózni.'

Naturart

Naturart

Magyar Természetfotósok Szövetsége A naturArt" Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület azokat az alkotókat tömöríti, akik a természetfotózást magas színvonalon és azt a szigorú etikai, szakmai elvárásoknak megfelelve- művelik. Célkitűzése olyan közösség létrehozása, amely a fotóművészet sajátos eszközeivel hozzájárul a természet- és környezetvédelem eredményesebb munkájához, valamint elősegíti a társadalom szemlélet- és ízlésformálását. Az Egyesület lehetőséget teremt tagjainak a hazai és nemzetközi pályázatokon való részvételre, valamint maga is pályázatok, kiadványok megvalósítására törekszik.

Hirdetés
Nikon

Nikon

Furcsán hangozhat, de talán igaz, nem is igazán komoly fotós üzlet, aki nem árulja a Nikon termékeket, (kivéve természetesen más márkák képviselőit), vagy nem is igazán komoly fotós az aki ezt a neve nem ismeri. Perzse azzá válhat. A név: Nikon. Ezzel a névvel lépten nyomon összefuthatounk. A jellegzetes sárga felirat a gépvázat tartó nyak-, vállpántokon. Ahol sok fotós megfordul, szinte biztosak lehetünk, hogy inkább előbb, mint utóbb felbukkan egy Nikonos köztük. Aki nem akar sokat vívódni, keresni, és biztosra megy, az a Nikon márkával célt ér. Egészen a kezdőktől az ebből élő professzionális fotósokig mindenki használja és ismeri ezt a márkát. A fotó és a Ninkon szó majdnem egy. :-)))

Objektívek, vélemények, tesztek, blogok

Objektívek, vélemények, tesztek, blogok

Húúúú, mennyi objektív, mennyi teszt, mennyi fotó. Az oldalon több száz objektív, azok leírásai, fotói, tesztjei található. Nikon D800 a D700x/s helyett (Blog) Canon EOS 1Ds Mark IV (Blog) Olympus E-P2 pletykák (Blog) Canon EOS 7D gondok (Hír) Új Toshiba szenzor, háttérvilá... (Hír) Sandisk 32 gigás Ultra Memory ... (Hír) Voigtlander Heliar 50mm F2 és ... (Hír) Sony Alpha A700 utód? (Blog) Újabb Olympus E-5 pletykák (Blog) Diwali 2009 (Blog)

Olympus

Olympus

Az Olympus által megfogalmazott három fő irányelv: realizálni a látomásokat vásárlóközpontú üzletmenet innovatív és eredeti technika Itt ezekről bővebben is olvashat. Az Olympus hivatalos oldalán a márkát forgalmazó üzletek és szervizek listája is megtalálha. Az Olympus egyedi szívvilággal, professzionális eszközökkel van jelen már évtizedek óta a fotós világban, munkatársaik rendszers képzésen vesznek rész, mely eredményeképp maradéktalanul tudják indormációval ellátni a fotósokat az általuk kínált termékekről.

Optiform

Optiform

Az Optiform Bt. 1992-ben alapított professzionális és igényes amatör fényképezőgépek, objektívek, vakuk és tartozékaik forgalmazásával foglalkozik. A Canon, Nikon, Minolta, Pentax, Fuji, Sigma, Sandisk, Metz, Hama termékeinket a Magyarországi hivatalos képviseletektől szerezzük be! Ezen kivül árusitunk, Tokina, Tamron, Sunpak, GP, Kingston, Matin és OP/Tech USA termékeket.

Paint

Paint

Egy szaban licencel grafikai szoftver, melyet 2004 óta fejlesztenek. A legújabb verzó a honlapról letölthető, hasznos társa lehet a fotózást kedvelőknek és a fotó szerkesztéssel foglalkozóknak. Egy a windows rendszerben használt porgramhoz hasonló ez is. A paint-re hasonlít, de sokkal több fotós funkcióval bír.

Paint Shop Pro X2

Paint Shop Pro X2

Elérhető árú szoftver, amely megnyit, kezel minden Photoshop fájlt. Munkánk után az anyag elmenthető PSP formátumban, szinte minden megtalálható nála, mint a "kollégájánál", talán méltatlanul kevesebbet foglalkozik vele a média. A Paint Shop Pro X2 Ultimate verziónak, ami már a Corel égisze alatt fut, nagyobb a gépgénye, mint eddigi társainak. A hivatalos oldalán ingyen letölthető, megnézhető programismertető van. Konkrét retusálási és egyéb fotótuning gyakorlati tanácsokat, műveleteket láthatunk, követhetünk lépésről lépésre. A program angol nyelven érhető el, melyhez letölthető vávárlás után egy részleges magyarítás, a Learning Center.

Palcsek István

Palcsek István

"Nem a csodák hiányoznak az életünkből, hanem a csodálat" Ezzel a mottóval kezdődik Palcsek István fotós bemutatkozása, majd így ír magáról: "A (természet)fényképezés alapjait én is, mint a legtöbb"rendes" termélszetfotós nem iskolában, hanem saját csetlés-botlásaim közepette tanultam meg. A fejlődés a mai napig tart, időközben tapasztaltabb fotósokkal is megismerkedhettem, tőlük sokat tanultam és értékes emberi kapcsolatokkal gazdagodtam. Az utóbbi években szabadidőm nagy részét a hobbimnak szentelem, amely azóta meghatározóvá vált az életemben." A további gondolatai a fotózásról, magáról és céljairó az oldalán olvasható, ahol nagyon sok igényes, gyönyörű fénykép található, melyek szinte hívnak a természetbe.

PanoGraph Kft

PanoGraph Kft

A PanoGraph Kft. honlapja kétnyelven készült. A fotós oldal angol és magyar verzióban is elérhető. ez egy professzionális szolgáltatást nyújtó cég, mely évekkel ezelőtt már a piacon volt, akkor amikor a panoráma fotózást sokan még csak tanulták. A PanoGraph kidolgozott egy különleges eljárást a felvétel készítéstől, a szerkesztésen, panorámafotók összeállításán keresztül a megjelentetésig és kiadásig amely mindenekelőtt magában foglalja a lehető legmagasabb minőségű és felbontású hengeres és gömbpanoráma felvételek előállítását. "A PanoGraph Kft. 2005 decemberében alakult az eCompany.hu utódjaként, amely a magyar piacon elsőként 2000-ben jelent meg professzionális panorámafotó és virtuális túra szolgáltatóként. Partnerünk a 360 Art Kft. Ez a könyvkiadó panorámafotó albumok kiadására specializálódott. A PanoGraph különlegesen hangulatos felvételei bemutatják Budapest és Magyarország tájait, embereit és kultúráját, valamint néhány távoli egzotikus tájjal és kultúrával is megismertetnek. Emellett minőségi internetes megoldásokkal szolgálunk, amelyek hatékony internetes prezentációkkal ügyfeleink bevételeit növelik." /forrás: www.panograph.hu

Tuti menü