Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fotózz - Jaksa [5. oldal]
részletek »

Fotó képes leírás: Fotózz - Jaksa [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 163 db
Fotózz

Fotózz

Nagyon komoly oldal, melyben még az is le van írva, hogyan kell a minitor színhelyességét beállítani, ami a fotózás szempontjából nagyon fontos. Az oldal gépteszteket is tartalmaz. A felhasználók regisztráció után pontozhatják mások fotóit és a saját képeikre is érkeznek kritikák. Vigyázz, ha ismerősökkel veszed körül magad, minden képed megdícsérhetiik, de ne szegje kedved, ha egy ismeretlen kritikusan közelít! Gondolkozz el, a kritika ha alapos és helyén való nagyon jó segítő társad lesz! Hajrá!

Földi Szilvia

Földi Szilvia

Ha még nem ismered a Földi Szilvi fotózási élményt, akkor itt az ideje, hogy ellátogass a weboldalamra. A portfólióm leginkább az emberábrázolás teszi ki, de nagyon sok egyéb fotózási területen is otthonosan mozgok. A weboldalamon keresztül megismerheted a munkáim, és ezeken keresztül engem is. Amint majd láthatod, számomra a fotózás nem munka, hanem életérzés, ami nélkül nem vagyok önmagam. Legyen a fotózás modell, akt, családi, tabló, rendezvény, vagy esküvő - bátran kereshetsz klasszikus, vagy merész elképzelésekkel, segítek azokat maradéktalanul megvalósítani. A weboldalon szereplő árlista csupán irányadó - személyre szabott ajánlattal várok minden régi és új érdeklődőt.

Fuji

Fuji

A Fujit több mint hetven évvel ezelőtt alapították Japánban. A világpiac egyik jeletős szereplője, mely nem csak a gépgyártással vált ismertté, hanem a fotókidolgozással kapcsolatos minőségi eszközök biztosításával. Az analóg technikában is jól ismert a Fuji név. Szinte nincs fotós, aki ne használt volna ilyen filmet.

Gárdi Balázs

Gárdi Balázs

Gárdi Balázs egy világutazó riportfotós. Az oldalán egy afganisztáni képriport látható. Érdekesseég az oldallal kapcsolatban:a honlap nyitóképén egy térkép található, melyen a fotós aktuális tarózkodási helyét szemlélhetjük meg.

Gelner Lóránd

Gelner Lóránd

Gelner Lóránd oldalán nagyon szép portré, akt, divat fotók között böngészhetünk. A fotós helyett most legyen itt róla egy a vendégkönyvbe beírt jegyzet: 'Szia! Isteni fotóid vannak, minden elismerésem, magam is amatőr fotós vagyok, remélem pár év múlva magam is ezt a minőséget fogom képviselni.'

Gimp

Gimp

A Gimp egy magyar nyelvű szoftver, melynek ez a magyar nyelvű 'segéd' oldala, ahonnan a program is letölthető és fórumokon keresztül korábbi kérdések alapján megtudhatunk sok hasznos dolgot a fotószerkesztő használatáról. Ha kérdezni, vagy esetleg másoknak segíteni szeretnénk, ezen az oldalon megtehetjük. Az oldalon képgaléria, kézikönyv is található.

Gömbpanoráma fotózás, virtuális túra készítés - MEGA-SOL Kft.

Gömbpanoráma fotózás, virtuális túra készítés - MEGA-SOL Kft.

A gömbpanoráma korunk egyik leglátványosabb térmegjelenítési formája az interneten. Egy vizuális élmény, amellyel a látogató a számítógép előtt ülve szabadon tud szemlélődni egy tetszőleges külső vagy belső térben, így Ő is részese lehet a megjelenített környezetnek. Mindez egy egyszerű, elterjedt lejátszóprogram segítségével bármilyen weboldalba könnyedén beilleszthető.

Gömbpanoráma készités

Gömbpanoráma készités

Gömbpanoráma és virtuális túra készítése ingatlanról, étteremről, panzióról, szállodáról, üzlethelységről az ország egész területén! MIÉRT A GÖMBPANORÁMA? Mert figyelemfelkeltő Mert rendkívül látványos Mert többet mutat, mint egy hagyományos fénykép Mert az Ön(ök) weboldalának látogatója azonnal lát mindent, pl. egy szálloda, üzlet, étterem, panzió esetén, ami minden bizonnyal jobban felkelti az érdeklődését Mert az interneten már megszokott, és szinte minden felhasználó számítógépén megtalálható 'Adobe Flash Player' segítségével kerül megjelenítésre Mert igény szerint tetszőleges számú gömbpanorámából lehetőség nyílik úgy nevezett virtuális túrát készíteni, aminek segítségével a látogató kedvére bejárhatja az Ön által megmutatni kívánt helységeket Mert az elkészült gömbpanorámákon bárhol tetszés szerint elhelyezhető különböző méretű kép, és szöveges anyag... Telefonszám: +36-70-247-97-41

Gömbpanoráma, virtuális túra készítés

Gömbpanoráma, virtuális túra készítés

360°-os ingatlan és személyautó gömbpanoráma fotók és virtuális túrák készítése. - saját reklámfilm elhelyezése a térben - saját céglogó elhelyezése, amely egyben átjáró a megrendelő honlapjára - térhatású, zenei és hanganyagok hozzáadása - hangeffektek hozzáadása - fényeffektek hozzáadása - átjárók (hotspotok) létesítése, így a gömbpanoráma képekből virtuális túra jön létre - teljes anyag átadása melyet a megrendelő a saját weblapján elhelyezhet

Hirdetés
HDR fotó készítő

HDR fotó készítő

Nagy dinamikájú képek készítéséra alkalmas szoftver. "Photomatix Pro 3.0 is an excellent tool for creating high dynamic range photographs." Stuart Gripman, Mac Life, issue # 17, 2008 "Using a trial download of Photomatix I came almost immediately to prefer it to CS3. Simpler and faster, I also thought it did a better job with mid-tones, shadows and saturation." Adam Woolfitt, The International Journal of Photographic Art &Practice, issue # 51, 2008

Horváth Eszter

Horváth Eszter

Egy pillanatra megállítom a világot, mondja nekünk látogatónak, leendő ügyfeleinek, modelljeinek Eszter. Horváth Eszter fótós egyenesen és kedvesen a szemünbe néz, az oldalához a tekintetét is, saját fotóportréját is adja. Megnyerő megjelenése mellett a munkái azok, melyek a szemet az oldalán tarták, és nézelődésre invitálnak.

Hungart

Hungart

2.1. A HUNGART célja tagjai és a magyar, valamint a kölcsönös képviseleti szerződések keretében a külföldi vizuális alkotóművészek, valamint jogutódaik szerzői jogi védelmének fokozott érvényesítése, mind belföldön, mind külföldön, kiegészítő tevékenységként a kortárs vizuális alkotóművészet támogatása. A HUNGART a tevékenységéből nyereséget nem képez (nonprofit szervezet).

Igazolványkép készítés

Igazolványkép készítés

Igazolványkép készítés 10 perc alatt a WestEnd-ben! Ha igazolványképet szeretnél csináltatni, látogass el hozzánk Budapesten a WestEnd CityCenter-ben található Bestfotókönyv Üzletünkbe, ahol profi felszereléssel, 10 perc alatt elkészítjük neked! Nálunk több felvétel közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, és a kiválasztott igazolványképet digitális formában magaddal is veheted. A hagyományos igazolványkép készítésén kívül bármilyen speciális méretű, például USA-zöldkártya vagy vízumkép készítését is vállaljuk.

Illés Dániel - esküvői fotós

Illés Dániel - esküvői fotós

Esküvői fotózás az ország egész területén rendkívül korrekt árakkal! Modern stílusú, fotozsurnaliszta esküvői fotózás. Különböző csomagok, slideshow, online galéria, fotókönyv. Látogassa meg oldalunkat!

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelősségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

Inkei Attila

Inkei Attila

A ProAtPhoto, mint kaposvári fotós szolgáltatást nyújtó vállalkozás jött létre, elsősorban Somogy, Tolna, Baranya és Zala megyékben, de igény szerint - mobil technikánknak köszönhetően - az ország bármely pontján tudunk munkát vállalni. Portré-, tárgy-, rendezvény-, divat-, esküvőfotózás és képdigitalizálást vállalunk. A mai napig, több tízezer kilométer ingázás és szakmai képzés után, folyamatosan bővítem fotográfusi ismereteimet. Az eltelt évek alatt sikerült egy professzionális fotó felszerelést összeállítanom, amivel szinte bármilyen munkát elvállalhatok, a kép elkészítésétől a teljes körű szerkesztéséig és előállításáig.

Jaksa Tímea

Jaksa Tímea

'Minden érdeklődés, minden megszólítás, minden találkozó, minden felkérés egy csoda. Hogy valaki értékeli a munkámat annyira hogy megkeressen, felhívjon, a kamerám elé álljon. Az, hogy egy olyan hivatásban lettem teljes, amely minden képességemet, melyet szívesen használok, minden nap örömet ad.'-írja magáról

Tuti menü