Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fotó - Fotostop [4. oldal]
részletek »

Fotó képes leírás: Fotó - Fotostop [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 163 db
Fotó Agóra

Fotó Agóra

Az oldalon újdonságok, fotókiállítások, pályázatok is szerepelnek, aki tanulni szeretne fotóstanfolyamokról is értesülhet. A Fotó Agóra KépFórum rovatában a regisztrált felhasználók saját albumot hozhatnak létre, azokba képeket tölthetnek fel. A képekhez a többi regisztrált felhasználó, mint egy általános fórumban, hozzászólhat, elemezheti a képeket, dicsérő és kritikai megjegyzésekkel segithetik egymás fejlődését a fotózás technikája és esztétikai értéket létrehozó képességek terén. "A Fotó Agóra egy magyar nyelvű, független információforrás és találkozóhely fotósoknak és a fotográfia iránt érdeklődőknek."

Fotó Art Fotóstúdió Kft.

Fotó Art Fotóstúdió Kft.

Egy jól felszerelt és profi fotóműteremre lenne szüksége? Vagy esetleg fotós szolgáltatást keres termékeinek, szolgáltatásaink vagy akár családjának lefotózásához? Akkor a Fotó Art Fotóstúdió honlapján a lehető legjobb helyen jár! Fotóstúdiónk Budapesten, a XVI.kerületben található, ahol kedvező áron nyújtunk lehetőséget a fotós műterem bérlésére. Mindamellett pedig vállalunk különböző fotós munkákat is, többek között, enteriőr fotózást, tárgyfotózást, rendezvényfotózást vagy portfólió készítést. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Fotó tété

Fotó tété

Esküvőfotózásra mindig két fotóssal megyünk, így biztosítva, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk még akkor is, ha az ifjú pár elszakad egymástól a nagy nap folyamán. Továbbá így a megismételhetetlen pillanatokat egyszerre két szemszögből is meg tudjuk örökíteni. Részletekért, fotóinkért tekintse meg weboldalunkat vagy keressen e-mailen, telefonon! Sminkesünkkel lehetőséget biztosítunk arra, hogy a menyasszonyi sminket fotózás közben és után is felfrissítsük, átalakítsuk, sőt akár egész este során karbantartsuk a koszorúslányokéval illetve az örömanyákéval együtt.

Fotó-M Stúdió

Fotó-M Stúdió

Megbízható, profi és minden esetben minőségi munkát végző fotós szolgáltatást keres? Akkor a Fotó-M Stúdió honlapján a legjobb helyen jár. Teljes körű fotós szolgáltatásokkal várjuk a kedves érdeklődőket, legyen szó fotókidolgozásról vagy online fotóalbum készítésről. Nálunk lehetősége van a fotókidolgozás mellett posztereket, vászonképeket, fotókönyveket, fotóalbumokat is készíttetni. Megrendelését elküldheti nekünk online, a honlapunkon keresztül, a fényképek feltöltését követően. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Foto-Spot

Foto-Spot

A Foto-Spot Fotóstúdió 1994. év elején magánszemély tulajdonosokkal alakult. A stúdió alapítója Berzsenyi István, az alapítást megelőzően szellemi szabadfoglalkozású fotográfusként készített reklám, modell, tárgy és műszaki felvételeket. 1989-tól tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesület Fotóművész Tagozatának, 1994-től a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, 1997-től a Magyar Fotóriporterek Társaságának.

FotoArt magazin

FotoArt magazin

A FotoArt magazin egy folyamatos bővülő, kezdő, haladó és profi fotósoknak is ajánlott link. Az oldalon keresztül fotós iskola is elérhető, ahol gyakorlati és elméleti fotós ismereteket sajátíthatnak el a talulók. Studióval oktatóhelyiséggel rendelkeznek, folyamatosan figyelik a piaci igényeket, felkészült tanárokkal és cikkírókkal teszik érdekessé az oldalt. Ez a webhely a Fotó Art digitális és analóg fotómagazin on line változata, mely kiegészíti, de nem pótolja magát a lapot. Érdemes a kettőre együtt (stílusosan) "fókuszálni. A tujaldonosok minden évben megrendezik az országos fotóstalálkozót, mely egy több napos rendezvény sok kiállítóval. ----- Idézet a honlapból"Ön most a Fotó Art digitális és analóg fotómagazin elektronikus változatát böngészi. Szeretnénk az internet adta korlátlan lehetőségeket kihasználni, hiszen míg egy nyomtatott sajtóban az oldalak száma behatárolt, addig a weben a felületek bármekkorák lehetnek. Oldalainkon akár több év írásai, tesztjei közül lehet böngészni."

Fotóbarátok

Fotóbarátok

A Fotóbarátok egy olyan fotósközösség melynek tagjai amatőr fotósokból tevődik össze. Családias, baráti hangulat van az oldalon. Lehet saját fotókat feltölteni, mások képeit nézegetni, hozzászolást írni, chat-elni. Célunk, hogy egymást segítsük a képek elkészitésében és szerkesztésében. Mindenkit szerettel várunk aki szeretne csatlakozni remek csapatunkhóz!

Fotófül

Fotófül

A Fotó Fül egy fényképezőgépekkel, objektívekkel és egyéb kiegészítőkkel foglalkozó PLETYKA blog. Az információk az internetről származnak vegyes forrásokból, melyek nagy része megbízható, de legtöbbjük NEM hivatalos, nincs kőbe vésve.

Fotóhálózat

Fotóhálózat

A Fotóhálózat oldalán a Cewe Fotókönyv szerkesztés mellett lehetőség van a digitális fotókidolgozásra, analóg fényképelőhívásra, elegáns fali dekorációk, különleges ajándéktárgyak készítésére is, amelyet egyedileg készíthet el, saját fényképei segítségével! A Cewe Fotókönyv készítés rendkívül gyors és egyszerű, csupán az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftver letöltésére van szükség, amely számos képelrendezési lehetőséget, alkalomhoz illő háttérmintát, kép keretezési - és feliratozási lehetőséget tartalmaz. Számos, már elkészült fotókönyv mintából meríthet ötletet saját Cewe Fotókönyve elkészítéséhez! A megrendelést követően házhoz szállítással vehetőek át termékeink, vagy kényelmesen az Önhöz legközelebbi partnerüzletünkben!

Hirdetés
Fotóklikk

Fotóklikk

A Fotoklikk.hu olyan fotós portál, amely a magyar fotográfia egyik legjelentősebb gyűjteményét, a Magyar Fotográfiai Múzeumot és a fotós közélet híreit egymás mellett jeleníti meg, valamint helyet ad a hazai virtuális fotográfiai közösségi kiteljesedésének. Egy különleges dolog: az oldalon keresztül a netező hozzáférhet a múzeum (mely a valóságban is létezik) különböző helyein tárolt adatokhoz.A fotós közélet adatait, híreit a Fotoklikk.hu használóinak közössége bocsájtja rendelkezésünkre, amelyeket értő szerkesztőgárda felügyel. A múzeum közel 1 millió fotoráfiával rendelkezik

Fotókönyv Áruház

Fotókönyv Áruház

Fotókönyv saját fotókból, valódi fotópapírra, kemény borítóval. Telepítés nélkül használható szerkesztő programunk segítségével percek alatt megtervezheti saját fotókönyvét. A képek elrendezése, pozíciója szabadon választható, sőt akár feliratokat is készíthet. Kifinomult kötészeti eljárásunk révén a fotókönyv lapjai rendkívül precízen illeszkednek egymáshoz, s 180 fokban szétnyithatók, ezáltal a kétoldalas képek törésvonal nélkül élvezhetők.

Fotómarket

Fotómarket

Évek óta működő üzlet, mely Budapesten több helyen is jelen van. Aki vidéken lakik, az is szívesen vásárol náluk, nagyon jól tematikusan elkészített weboldalukon kerseztül. Az ügyfélszolgálatuk mindig elérhető, gyorsan reagálnak és küldik pontosan az árut. Nagy készlettel rendelkeznek, az interneten napra kész árlitát találhatunk. A budapesti fotósoknak érdemes ellátogatni hozzájuk, akol minden fotózással kapcsolatos eszközt megtalálhatnak, vagy megrendelhetnek. "Személyes vásárlás ügyfélszolgálatunkon: Online áruházunkban található digitális fényképezőgépek és kiegészítők többsége mintatermünkben megtekinthetőek és megvásárolhatóak. Ügyfélszolgálatunkon a hitelkártyával történő fizetés is biztosított. Képfájlok személyes átadása: Digitális fotókidolgozás rendelését CD-n vagy memóriakártyán ügyfélszolgálatunkon személyesen is átadhatja. Képrendelés elkészítése ügyfélszolgálatunkon: Memóriakártyáján és digitális fényképezőgépében lévő képeiről ügyfélszolgálatunkon is elkészítheti képrendelését.

Fotoonline

Fotoonline

Ezen az oldalon található fotózással kapcsolatos hasznos infók: Fotózni tanulok rovat, Alapfogalmak , Photoshop tippek, Photoshop pluginek, Fotóprogram leírások, továbbá gépleírások, és a fotózással kapcsolatos kiegészítők bemutatása is megtalálható.

Fotóparadicsom - Kodak Fuji márkaszerviz

Fotóparadicsom - Kodak Fuji márkaszerviz

"Márkaszervize vagyunk a FUJIFILM, KODAK, METZ, HAMA és ZENIT márkáknak, de csaknem minden egyéb típusú fényképezőgép javítását vállaljuk. Technikusaink rendszeresen részt vesznek szervíz tanfolyamokon, szakmai továbbképzéseken, ezzel is biztosítva szolgáltatásaink magas színvonalát." A cég megbízható, jól követhető a szervizállapot, a telefon nem csak csörög, fel is veszik, segítenek, nem kell hónapokig várni az eredmélnyre :-))

Fotós adatbázis

Fotós adatbázis

Regisztrált fotósok oldala, véleményezéssel, képfeltöltéssel. Szintén,mint hasonló oldalak teret ad a fotósoknak a képek meosztására és váleményezésére. Sok felhasználó van jelen. Sajtófotósok Minden, ami hír, képekben. Események, személyek, mindennapi élet stb. Stúdiófotósok Műtermi képek, tapasztalatok Portréfotósok, arcok, árrázatok, fejek, fények, képek Tárgyfotósok: Azon fotósoknak akik művelik, vagy épp barátkoznak és kicsit tanácstalanok, vagy egyszerűen csak kedvelik a Still life-ot.

Fotós tanfolyam

Fotós tanfolyam

Alkalmazott fotográfus tanfolyam az ország számos nagyvárosában. Ha Ön is szeretne fotográfusként dolgozni, vagy csak tudását fejlesztené, akkor válassza alkalmazott fotográfus tanfolyamunkat! Fotózzon, tervezzen, rajzoljon a fotószerkesztő programok segítségével. Érje el a kitűzött célját mielőbb a mi közreműködésünkkel. Több mint 10 éve felnőttoktatással foglalkozó cégünk a felhalmozott szakmai tapasztalatai alapján bátran ajánlja Önnek tanfolyamunkat tantermi és távoktatásban. Lépjen kapcsolatba velünk még ma és küldje el érdeklődését a képzésre!

Fotostop webáruház

Fotostop webáruház

Áraink a nagykereskedelmi üzletekhez képest is nagyon kedvezőek. 8 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia Mi nem csak kereskedők hanem profi fotósok is vagyunk, tőlünk nyugodtam kérdezhet bármit ami a fényképezéssel, képrögzítéssel kapcsolatos Azért mert fényképezni jó, élvezze Ön is a fényképezést

Tuti menü