Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fotó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 163 db
220 volt

220 volt

Országosan is terjeszkedő üzlethálózat. Online rendeléseket is teljesít, egyre népszerűbb, jók az áraik, nagy termékfotók, rövid leírások az oldalon. Sok fotós cikk található az oldalukon, jelen vannak az új fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők. Többen azért vásárolnak fotós eszközöket náluk, mert a jók az áraik.

3D panoráma készítés

3D panoráma készítés

Emelje fel weblapja minőségét 3D panoráma képekkel. Gömbpanoráma készítése kedvező áron. Virtuális séta akár 24 órán belül. Virtuális séta jelentősen megnöveli annak az esélyét, hogy a látogatóból vásárló vagy ügyfél lesz. Kiemelten ajánlott szállodák, éttermek, panziók számára. De akár pl. sport létesítményeket, uszodákat, fürdőket is lehet ilyen módon megjeleníteni.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

A legismertebb és legelterjedtebb fizetős fotószerkesztő, melyről könyvek, fotós folyóiratok és az internetes magazinok is folyamatosan írnak, bemuatják, leckéket, tananyagokat mutatnak be róla. Rengeteg kreatív képmanipulációra lehet használni, sok fotós elengedhetetlen napi használatú eszköze. Már-már annyira, hogy talán mondható: a XXI sz. egyik legjobban sikerült fotós vegyszere. (hogy a hasonlat kicsit a régi időkre emlékeztessen)

Airkraft

Airkraft

Csapatunk tagjai képzett, és a mindennapokban folyamatosan, magas szinten alkotó fiatal operatőrök. Számunkra a légi felvételek nem öncélúak, hanem képi látásmódunk és történetmesélésünk kifejezésének eszközei. Biztonság A gép akár 1 motor meghibásodása esetén is repülésre képes marad és automatikusan hazatér mielőtt lemerülne az akkumulátora. Az összes felszállásunkról folyamatosan repülési naplót vezetünk és diagnosztikát készítünk az esetleges meghibásodások kiszűrése érdekében.

Akkumlátorok

Akkumlátorok

Minden tipusú fényképezőgéphez árulnak akkumlátort. Aki még nem járt itt ,készüljön fel, mert még a sokat látott szemnek is érdekes lehet a kínálat bősége. A teljesítés gyors náluk, tematikusan is listázhatunk, de akár használhatjuk a saját keresőjüket is. · Notebook akkuk · Mobiltelefon akkuk · Fejhallgatóhoz való akkuk · Akkupack · Camcorder/video akkuk · PDA-ba való akkuk · Vezeték nélküli telefonokhoz való akkuk · Lithium gombelemek · Alkalikus gombelemek · Adóvevőhöz való akkuk · Elemek · Digitális fényképezőgépbe való akkuk · Akkutöltők · Kéziszerszámgéphez való akkuk

Almási István

Almási István

Cégünk sokéves tapasztalattal vállal bármilyen légifotózást, légi filmfelvételek készítését. Vállalkozásunk a mai modern technikával felszerelt, a legnagyobb filmstúdiók igényeinek is megfelelõ félautomatikus minihelikoptereket használja. Segítségükkel olyan perspektívákat ismerhetünk meg - városon belüli alkalmazás, mozgó jármûvek közvetlen közelrõl való követése, - amit egyetlen más technikával ( nagygépes fotózás, siklóernyõrõl kézbõl készített képek ) sem lennénk képesek megmutatni. Gépeink sebessége 0 - 120 Km/h sebességig változtatható ami igen sokrétû alkalmazhatóságot ad, közel idõjárás függetlenek, képesek nagyobb szélben is a kijelölt terület felett lebegni akár egy órán keresztül is.

Ambritis Tamás

Ambritis Tamás

'A legtöbb emberben bújkáló alkotási és önkifejezési vágy nálam a digitális fényképezésben lelte meg az eszközt, annak minden lehetőségével, szabadságával, hogy megteremthessem saját világom.' 2005 óta a sporoni fotóművész kör tagja. Önmagáról és a fotóiról azt írja, hogy elsődleges célja nem a valóság ábrázolása, hanem egy sajátos atmoszféra teremtése a fotóival, a fotóin keresztül. A képek valóban érdekes színvilággal rendelkeznek, önmagában már ezért is olykor hosszas személődés az eredménye az oldal megtekintésének. Még ha sietős is a netező, ezeken a képeken az egyedi színvilág miatt a elidőzik.

Andrzej Dragan

Andrzej Dragan

Andrzej Dragan fotóin kereszetól egy róla elnevezett profi utómunkákon átesett képanyag tárul elénk. A fotós zsenialitását több helyen is említik, aki egyedülálló hangulatot teremetett sajátos színvilágával.

Antal László

Antal László

Így ír magáról Antal László: "Mindig is érdekeltek a különböző kifejezési eszközök, az önmegvalósítás lehetőségei, de mind közül a képalkotás művészete az,ami igazán rabul ejtett. Mutasd meg magad, és én megmutatom mindenkinek, ki vagy... Minden pillanat egyszeri és megismételhetetlen - a szépség is múlandó, de megörökíthatő. Ezek a gondolatok fogalmazódnak meg bennem minden alkalommal, amikor gépem a szemem elé emelem, legyen szó a fotózás bármely műfajáról"

Hirdetés
Archiválás, digitalizálás

Archiválás, digitalizálás

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. Miért szükséges a digitalizálás? A DIA felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik; A VIDEÓK jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból; A FÉNYKÉPEK a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik; Az IRATOK tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés. A MAGNÓ kazetták szintén demágnesezdőnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli; A BAKELIT lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.

Artwork

Artwork

Egyszerű dizájn, de sok termék. Talán így lehetne legrüvidebb jellemezni az oldalt első megtekintés után. A nevet "Artwork" sokan ismerik, és vásárolnak itt. Hogy miért? Széles a kínálat és jók az árak. Kínálatukból: Fényképezőgépek Objektívek, szűrők, Világítástechnika, Táskák, tokok, hátizsákokÁllványok, Memóriakártyák, kártyaolvasók,Videókamerák, Digitális háttértár, Monitor, projektor, TV, foglalkoznak nyomtató kalibrálással, árulnak Fénymérőket, Szoftvereket, Szkennereket, továbbá készleten:Nyomtatók, papírok, patronok,Távcsövek, Vízalatti fotóTartozékok, Könyvek,Tisztítás, karbantartás, Használt termékek.

Árukereső, vélemények

Árukereső, vélemények

Árukereső, melyen fényképezőgep, fotós eszközök vásárlása előtt állók is hasznos információkhoz juthatnak. Az Árukereső árösszehasonlító és vásárlási kalauz Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, évek óta több millió vásárlásban segítünk a felhasználóknak és a boltoknak. Az Árukereső célja, hogy összekapcsolja a hazai vevőket a hazai boltokkal - gyorsan, biztonságosan és könnyen. Segít a vevőknek a számára legjobb terméket a legjobb ár-érték arányban megtalálni, a boltoknak pedig növeli az internetes forgalmát, látogatottságát és értékesítési volumenét. A vevők értékelhetik a termékeket, választ kaphatnak a legfontosabb kérdésekre (FAQ, fórum, vélemények), értékelhetik a boltokat és így segíthetnek az internetes kereskedőknek a kínálat javításában is.

Autostitch Panoráma fotó készítő

Autostitch Panoráma fotó készítő

Letölthető demóverzióval, kipróbálni érdemes. Inkább házi, mint professzionális használatra ajánlható, teljesen autumatikusan dolgozik, kompack gépel és hagyományos állvánnyal (csak szabad térben) jól dolgozik együtt. Az illesztési pontokkal szépen megbirkózik még akkor is, ha nem speciális panoráma fejet használunk, de FIGYELEM, csak akkor, ha a gptől viszonylag távol vannak a tereptárgyak.

Baráth Nelli

Baráth Nelli

"Nelli vagyok, néhány mondatban szeretnék bemutatkozni, ismertetni a szolgáltatásaimat. A fényképezés - ami az örökkévalóságba emeli át a pillanatot - hamar magával ragadott. Már egész fiatalon belevetettem magam a fotózás rejtelmeinek felfedezésébe, fotós tanulmányaimat a Théba Művészeti Szakközépiskolában, majd a Práter utcai szakiskolában folytattam. "

Bodogán Sándor Photography

Bodogán Sándor Photography

Rendezvények, események és esküvők fotózása, modell és kismama fotózás, digiráma készítése évfordulókra, névnapokra, születésnapokra, esküvőkre, céges és egyéb rendezvényekre, és még amit a képzelet elbír. Referencia képeket az oldalon talál minden kategóriában a Galéria menüpont alatt, árak és egyéb információk a Szolgáltatások menüpont alatt.

Brigifotó - esküvői és családi fotózás

Brigifotó - esküvői és családi fotózás

Kreatív esküvő fotózás - a szenvedélyem és hobbim. Célom a művészi esküvői fotóimmal megörökíteni azt az egész életre szóló pillanatot, amit soha nem felejtetek el! Esküvői fotózáson kívül szívesen vállalok gyerek, családi, modell és porté fotózást is elsősorban Mohács - Baja - Szekszárd - Jánoshalma - Bácsalmás vonzáskörzetében. Megtervezem és elkészítem a családi fotóalbumot, fotókönyvet. Fotózás Bács-kiskun, Tolna, Csongrád, Baranya és Pest megyében. Szívesen vállalok óvodai- iskolai fotózást, elkészítem a tablóképeiteket is.

Budapest 360

Budapest 360

A budapest360.hu küldetése, hogy bemutassa Budapest szépségeit,a Világörökség kincseit különleges 360 fokos panorámafotók és virtuális túrák közvetítésével. Az oldal főképp a gömbpanoráma fotózással foglalkozik, rengeteg gyönyörő forgatható fótót találhatunk itt.

Tuti menü