Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes fotószerkesztők képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Ingyenes fotószerkesztők - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Ingyenes fotószerkesztők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gimp

Gimp

A Gimp egy magyar nyelvű szoftver, melynek ez a magyar nyelvű 'segéd' oldala, ahonnan a program is letölthető és fórumokon keresztül korábbi kérdések alapján megtudhatunk sok hasznos dolgot a fotószerkesztő használatáról. Ha kérdezni, vagy esetleg másoknak segíteni szeretnénk, ezen az oldalon megtehetjük. Az oldalon képgaléria, kézikönyv is található.

Paint

Paint

Egy szaban licencel grafikai szoftver, melyet 2004 óta fejlesztenek. A legújabb verzó a honlapról letölthető, hasznos társa lehet a fotózást kedvelőknek és a fotó szerkesztéssel foglalkozóknak. Egy a windows rendszerben használt porgramhoz hasonló ez is. A paint-re hasonlít, de sokkal több fotós funkcióval bír.

Photobie

Photobie

Egy olyan program, mellyel rétegenként pakolhatunk akár feliratokat is a fotókra, PDF-be exportál, gif animációt készít és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Fotós kiegészítésnek érdekes lehet. Amatőr fotósoknak is, és kísérletező kedvűeknek érdemes kipróbálni!

Photoscape

Photoscape

Kis program rengeteg lehetőséggel, mint a nagyok. Színhajlítás, luminancia hajlítás, jpg. képen fehéregyensúly korrekció, több tíz szűrő effekt, jól működő vörösszem korrekció, gif animáció szerkesztés, fényerő korrekciói, automata és teljes manuális kontraszt és szint állítás. Előre beállított képarány alapján kivágatok készítése. Érdemes kipróbálni, rendkívül gyors, könnyen kezelhető, magyar nyelven is beszélő program nem csak kezdőknek. fotószerkesztés, színkorrekció, színhajlítás, effektek, keretek,

Tuti menü