Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotós hölgyek képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Fotós hölgyek - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Fotós hölgyek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Baráth Nelli

Baráth Nelli

"Nelli vagyok, néhány mondatban szeretnék bemutatkozni, ismertetni a szolgáltatásaimat. A fényképezés - ami az örökkévalóságba emeli át a pillanatot - hamar magával ragadott. Már egész fiatalon belevetettem magam a fotózás rejtelmeinek felfedezésébe, fotós tanulmányaimat a Théba Művészeti Szakközépiskolában, majd a Práter utcai szakiskolában folytattam. "

Földi Szilvia

Földi Szilvia

Ha még nem ismered a Földi Szilvi fotózási élményt, akkor itt az ideje, hogy ellátogass a weboldalamra. A portfólióm leginkább az emberábrázolás teszi ki, de nagyon sok egyéb fotózási területen is otthonosan mozgok. A weboldalamon keresztül megismerheted a munkáim, és ezeken keresztül engem is. Amint majd láthatod, számomra a fotózás nem munka, hanem életérzés, ami nélkül nem vagyok önmagam. Legyen a fotózás modell, akt, családi, tabló, rendezvény, vagy esküvő - bátran kereshetsz klasszikus, vagy merész elképzelésekkel, segítek azokat maradéktalanul megvalósítani. A weboldalon szereplő árlista csupán irányadó - személyre szabott ajánlattal várok minden régi és új érdeklődőt.

Horváth Eszter

Horváth Eszter

Egy pillanatra megállítom a világot, mondja nekünk látogatónak, leendő ügyfeleinek, modelljeinek Eszter. Horváth Eszter fótós egyenesen és kedvesen a szemünbe néz, az oldalához a tekintetét is, saját fotóportréját is adja. Megnyerő megjelenése mellett a munkái azok, melyek a szemet az oldalán tarták, és nézelődésre invitálnak.

Jaksa Tímea

Jaksa Tímea

'Minden érdeklődés, minden megszólítás, minden találkozó, minden felkérés egy csoda. Hogy valaki értékeli a munkámat annyira hogy megkeressen, felhívjon, a kamerám elé álljon. Az, hogy egy olyan hivatásban lettem teljes, amely minden képességemet, melyet szívesen használok, minden nap örömet ad.'-írja magáról

Kandikó Judit

Kandikó Judit

Körülbelül 2004-ben lettem a western lovaglás rabja, s azóta célom, hogy a lovas sport ezen szakágát minél változatosabb, izgalmasabb oldalról mutassam be. Ide tartozik a western lófajták - főleg a quarter horse-ok - fotózása, a különböző versenyek (reining, trail, hordókerülés, szlalom) nyomon követése. Fontosnak tartom még, hogy ha egy lovardatulajdonos megfelelő reklámot szeretne magának, igenis igényes, szépen kidolgozott, a lényeget megmutató fotókra van szüksége, amin a hely hangulata, fő profilja, stílusa visszatükröződik. Ezért érdemes fotósra bízni a lovarda bemutatását, amit akár később prospektusokban, szóróanyagokon, és az internetem lehet elhelyezni.

Sámson Réka

Sámson Réka

A fantasztikus Simples mindig elkapja a pillanatot! Zseniális fotók egy zseniális csapattól. Bárhol, bárkiről és bármiről lehet jó képet készíteni, ebben száz százalékig biztos vagyok. De ennek módja, nézőpontjának, hangulatának pontos megkeresése az, ami az én dolgom, amit a profi eszközök, és programok segítenek, de soha nem helyettesítenek. Ez a keresés, kutatás az, amit a fotózásban leginkább szeretek. Építészmérnök is vagyok. Ezek a dolgok valahol összefonódnak, csak a ?munkával? eltöltött érzékeny kreatív órák arányában különbözik számomra a kettő. A keresés ugyanaz.

Szabó Virág

Szabó Virág

"Látni a szép dolgokat, a részleteket, és az egészet. Játszani a gesztusokkal, mozdulatokkal, a kompozícióval. Odafigyelni a fényekre, színekre, formákra." - Kedves Látogató! "Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni." (Francois Mauriac). Ezt az idézetet ugyan az esküvői meghívónkra szemeltem ki, de a fotózás is valami ilyesmit jelent számomra. Látni a szép dolgokat, a részleteket, és az egészet. Játszani a gesztusokkal, mozdulatokkal, a kompozícióval. Odafigyelni a fényekre, színekre, formákra. Ez olyasvalami, amire sajnos kevesen figyelnek oda, pedig a boldogság ilyen kis dolgokon is múlik, és ez mind itt van a szemünk előtt. A világ úgy, ahogy van gyönyörű, csak észre kell venni. Kedvenc témám különleges hangulata miatt az esküvő, de szeretek makrofotózni, és vőlegényem révén bekapcsolódtam a városfotózásba is. Fontos pont még a gyermekfotózás, ami általában nem szakmai kihívást jelent... :) Kellemes képnézegetést! Szabó Virág - Elérhetőségeim: tel.: 30/360 6510 - e-mail: virag@teddyfoto.hu - web: www.teddyfoto.hu

Székely Hajnalka

Székely Hajnalka

'Legkedveltebb témám az emberek fotózása, ide tartozik az esküvő, illetve a portré is. Képeimmel több fotópályázatra jelentkeztem, melyek közül legbüszkébb vagyok, a Mátészalkán működő Kocsis - Hauser Művészeti Alapítvány pályázatán, művészi fotó kategóriában elért első helyezésemre (2002).'

Tuti menü