Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotósok képes leírás: Illés - The [2. oldal]
részletek »

Esküvői fotósok: Illés - The [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Esküvői fotósok
Keresés
Találatok száma - 42 db
Illés Dániel - esküvői fotós

Illés Dániel - esküvői fotós

Esküvői fotózás az ország egész területén rendkívül korrekt árakkal! Modern stílusú, fotozsurnaliszta esküvői fotózás. Különböző csomagok, slideshow, online galéria, fotókönyv. Látogassa meg oldalunkat!

Inkei Attila

Inkei Attila

A ProAtPhoto, mint kaposvári fotós szolgáltatást nyújtó vállalkozás jött létre, elsősorban Somogy, Tolna, Baranya és Zala megyékben, de igény szerint - mobil technikánknak köszönhetően - az ország bármely pontján tudunk munkát vállalni. Portré-, tárgy-, rendezvény-, divat-, esküvőfotózás és képdigitalizálást vállalunk. A mai napig, több tízezer kilométer ingázás és szakmai képzés után, folyamatosan bővítem fotográfusi ismereteimet. Az eltelt évek alatt sikerült egy professzionális fotó felszerelést összeállítanom, amivel szinte bármilyen munkát elvállalhatok, a kép elkészítésétől a teljes körű szerkesztéséig és előállításáig.

Juhász Attila fotóművész (Oroszlány)

Juhász Attila fotóművész (Oroszlány)

Az esküvőfotózás célja az esküvő eseményeinek, fontosabb mozzanatainak megörökítése. Napjainkra az esküvőfotózás gondos felkészültséget igénylő fotós szakmává nőtte ki magát. Több fotós műfaj együtteseként megszületett egy összetett új szakma, a professzionális esküvő fotózás Amatőr fotósként kezdtem pályafutásomat. 19 évesen volt az első önálló kiállításom, Több évtizedes fotózási gyakorlattal vállalom esküvők, gyerekek, rendezvények fotózását, tablókészítését.. Kérem, látogassa meg weboldalamat. ha szükséges, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot

Juhász Tamás - VIVIDesign

Juhász Tamás - VIVIDesign

Több, mint 10 éve alkotok esküvőkön. A sok pozitív elégedett visszajelzés adja az új erőt, kreativitást. Riportszerű fotózás, elkapott pillanatok. Szerintem a párról készült fotósorozat miatt érdemes meggondolni a fotós kiválasztását. A helyszínek ismerete, az ifjú párral kialakított jó kapcsolat nagyon fontos a jó fotók elkészüléséhez.

Jurás Ákos Debrecen

Jurás Ákos Debrecen

Jurás Ákos fotós honlapja. Vállalom esküvői és modell fotózásokat, illetve fotó utólagos retusálását. Akár professzionális stúdióban, akár otthona kényelmében, vagy egy közösen kiválasztott helyszínen történik a fotózás, az mindig kizárólag önről szól, elegendő időt hagyva az oldott hangulatú, élményt nyújtó alkotómunkának.

Kamera által

Kamera által

Benedek Levente 2003 óta foglalkozik fotózással hobbi szinten, 2006 óta pedig profi szinten végzi munkáját. Elsősorban portfólió-, esküvői- és konferenciafotózással foglalkozik, de szinte bármilyen témában számíthat rá. Ne érje be kevesebbel, válassza Benedek Levente profi fotóst, ha minőségi fotósorozatot szeretne megörökíteni magáról, jeles eseményéről vagy gyermekeiről. Referenciái bizonyítják munkája profizmusát és hozzáértését, valamint sokéves tapasztalatát. Látogassa meg internetes oldalát a részletekért, referenciáiért, elérhetőségeiért, és vegye fel vele a kapcsolatot, ha szakszerű, profi és minőségi fotósorozatot szeretne megörökíteni!

Karácsony Máté

Karácsony Máté

Ki vagyok én? Aszódon kivégeztem a középiskolát, ott lettem gazdagabb egy középfokú szoftverüzemeltetői szakmával. Mivel kedveltem a informatikát, így jelentkeztem a Kandóra számítástechnikai szakra, majd az első év után rájöttem: Én nem is szeretem a számítástechnikát. Idézet Karácsony Máté honlapjáról: "Ki vagyok én? Aszódon kivégeztem a középiskolát, ott lettem gazdagabb egy középfokú szoftverüzemeltetői szakmával. Mivel kedveltem a informatikát, így jelentkeztem a Kandóra számítástechnikai szakra, majd az első év után rájöttem: Én nem is szeretem a számítástechnikát. Ezután a Kandót magára hagyva és a zene és a hangtechnika világában mélyebbre merülve a Magyar Rádióban lettem hangmérnök, hangtechnikus. Közben voltam irodai asszisztens, designer, épületfotós, jelenleg pedig egy TV-nek dolgozom, mint vágó és hangtechnikus, hangalámondásra kihegyezve. Napjainkban már rengeteg esküvő-fotóst találni, de igazán jót még mindig keveset. Én az utóbbi tábor palettáját szeretném szélesíteni és egy remek alternatívát kínálni azoknak akiknek fontos az igényesség, fontos a minőség."

Katona Tamás profi esküvői fotós

Katona Tamás profi esküvői fotós

A művészet és a szakértelem tökéletes összhangját tűzzük ki célul, amikor esküvői fotózást, vagy portfólió fotózást vállalunk. Minden alkalom egyedi, így megörökítésük is minden esetben egyéni látásmódot igényel. Esküvői fotósként és portfólió fotóként büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink az általunk készített képeink hitelességét, érzelmességét emelik ki. Négy fős stábunk gondoskodik a fotózás professzionális előkészítéséről, kivitelezéséről, valamint a képek utómunkálatairól. Szenvedély, igényesség, kreativitás. Ezek a mi értékeink.

Kiss Lóránt

Kiss Lóránt

Stílusomra jellemző, hogy szakítok a hagyományosnak mondható beállításokkal, helyszínekkel és kompozíciókkal. Célom, hogy a lehető legboldogabb és legőszintébb pillanatokat kapjam lencsevégre a jeles eseményről anélkül, hogy megpróbálnék beavatkozni a történésekbe. Mivel nincs két egyforma pár így nincs két egyforma esküvő sem, így a párok nem a megszokott sablonokat kapják, hanem olyan felvételeket, ahol a pár egyénisége tükröződik. Szeretem az apró részleteket, mert ezek is jelentősen hozzájárulnak a nap hangulatának a visszaadásához.

Hirdetés
Kókai Fotó

Kókai Fotó

Esküvői, gyermek, tárgy, akt, portfólió, rendezvény fotók készítése, műteremben és külső helyszíneken. Egész életemet a mozgás, az örök nyugtalanság jellemezte, ami mindig új utak keresésére ösztönzött. Kerestem azt a területet ahol a kreativitásomat kiélhetem. Éltem zenészként, dolgoztam a ruhaiparban, majd kozmetikusként is. Kezdetben hobbi szinten fotóztam, majd 1994-ben a Práter utcai iskola fényképész szakán végeztem, azóta hivatásos fotósként dolgozom.

Molnár Stúdió

Molnár Stúdió

A MolnArt Fotó Kft.-nél legfontosabbnak az emberi értékeket tartjuk, szeretünk fotózni, szeretjük megörökíteni az emberi létezés minden pillanatát. Rendezvény- és esküvőfotózás a fő profilunk, ha egy profi, tapasztalt fotóspárosra vágyik, mi szívesen segítünk önnek. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti portfoliónkat, és ha stílusunkkal megnyertük tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Szívesen fogadunk minden kérést és kérdést is, igyekszünk ezeket minél pontosabban megválaszolni, a legfontosabb számunkra, hogy ügyfelünk elégedett legyen munkánkkal, és örök élményt szerezzünk neki a pillanat megörökítésével.

Petrilla Szabolcs [Petrilla Studio]

Petrilla Szabolcs [Petrilla Studio]

A Petrilla studió vállalja termékkatalógusok, kiadványok, magazinok képanyagának elkészítését, legyen szó termékfotókról, modellfotókról, image-képekről, portrékról, vagy egyéb képekről. A Petrilla studió honlapján ismert színészek, színésznők, sprotolók képeival, moziplakáttal is találkozhatunk. Az oldalon a legtöbb témán nagyon szép referencia munkákat láthatunk. Fótócentrrikus, kevés szöveggel, flash alapú modern, esztétikus és ajánlataiban jó megoldást kínáló vállalkozás a Petrilla Szabolcsé, mely nyitó oldalán egy bályos hölgy mosolyog a látogatóra. Gyönyörű portrék, lenyűgöző részletek, emlékezetes pillanatok. FOTÓZÁS reklámfotó magazinok, kiadványok modell portfolió fotózás eljegyzési fotózás esküvői fotózás trash the dress fotózás portréfotó rendezvényfotó FIN E ART ALBUM klasszikus Fine Art album

Redl-Nagy Zoltán

Redl-Nagy Zoltán

A 'REDLART' esküvői fotók önmagukért beszélnek. Prémium minőségben, stílusosan megörökített pillanatok, melyek hűen tükrözik alkotójuk -Redl-Nagy Zoltán maximalizmusát. Zoltán a kreatív stílust fűszerezi dokumentarista és fotózsurnaliszta elemekkel. Minden esküvői fotó megbízási szerződéskötéshez, díjmentes ú.n. 'E-session' fotósorozat jár ajándékba, mely során még az esküvő előtt találkozhatnak és együtt dolgozhatnak kiválasztott fotósukkal egy beállított, kreatív v. akár spontaneitásba burkolt fotózás erejéig még a 'Nagy Nap' előtt. Kedves menyasszony, vőlegény, tisztelt rokonság és násznép! Üdvözöllek benneteket weboldalamon! Redl-Nagy Zoltán képzőművész-fotográfus vagyok, Hivatásszerűen foglalkozom esküvői fotózással immár több mint nyolc éve. Minden elkapott pillanatot képzőművészként élek meg. Célom az üzenet, a tartalom, a stílus, a kompozíció, a megérzések és a tudatosság ötvözése. Szeretem párosítani a klasszikus-narratív fotográfiát, esküvői divat stílust a fotózsurnalisztikával. A természetes, egyszerű, nemes karakterábrázolás, a részletek, a gazdag képi rapszódiák, a történet folytonossága: ezek mind kellékei az esküvőnek. Legfontosabb a boldog menyasszony az elégedett vőlegény, rokonság és násznép. Számomra a legnagyobb elismerés az ajánlás és az irányomban tanúsított megbecsülés, melyek állandó fejlődésre ösztönöznek. Amit egyre jobban igyekszem csinálni ...

Sándor Tamás esküvői fotós

Sándor Tamás esküvői fotós

Igényes esküvői fotók, megfizethető áron az ország egész területén. Számomra a minőség fontosabb a mennyiségnél. Nem ígérem, hogy egy teljes esküvői nap után több ezer darab képet fogok átadni, de amiket kaptok tőlem, azok maximálisan tükrözni fogják a nagy nap hangulatát és azt a csodálatos légkört, ami akkor körbe vett titeket. Továbbá fontos számomra, hogy a képekkel mesélni tudjak és valami plusz-t adjak a szemlélőnek. Érzéseket, érzelmeket továbbítani a fotóimmal, hogy a nagy napról megörökített emlékek soha ne fakuljanak ki.

Somosi Tamás - Somansky

Somosi Tamás - Somansky

Esküvő fotózás Sopronban és országszerte bárhol. Elkapott pillanatok, szép emlékek. Előkészületektől akár a lakodalom végéig is állok rendelkezésre. Többféle csomag ajánlattal álok rendelkezésre, amik igény szerint módosíthatóak. Kérem tekintse meg weboldalamon a referenciáim és kérje árajánlatom! Köszönöm!

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Esküvői fotó és esküvői videó egy helyen - ez a Studio Digital! Egy esküvői nap olyan emlékeket és pillanatokat tartogat a család és a barátok számára is, melyek egy életen át elkísérik a párt - ezek kreatív és minőségi megörökítése fontos dolog, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nálunk mindezt pedig barátságos árakon is megkaphatjátok!

The Wedding Photographer | Az Esküvői Fotós

The Wedding Photographer | Az Esküvői Fotós

A The Wedding Photographer ? Az Esküvői Fotós egy portré és esküvői fotózásra szakosodott fotóstúdió Budapest belvárosában. Fotózsurnaliszta stílusban, de műfaji kötöttségek nélkül fotózunk a művészi portréktól a turista pillanatképekig a hangulat, a helyszínek és a résztvevő személyiségek fényében. Romantikus alkat vagyok és én is hamarosan elveszem a kedvesem, úgyhogy pontosan tudom, miféle esküvői fotókra vágynak a párok. Legyen grandiózus, mégis személyes. Legyen minden részlet látható. Az érzelmek sugározzanak az esküvő képeiből, az igazi történetet akarjátok látni, nem egy pózolt verziót. Eredetiség, romantika, izgalom, feloldozás ? ezek is kellenek majd a fotókba. A portfóliómban találod a korábbi esküvői fotóimat, a blogomban pedig az idei esküvői fotókba nézhetsz bele, szerintem egyezni fog az ízlésünk. 3 kontinens lenyűgöző helyszínei, 3000 fotó, rengeteg esküvő és több tucat magyar és külföldi híresség portréja vár weboldalunkon. Aktuális árlistánkat és szolgáltatásainkat megtalálod online! Üdvözlettel, Vigh Csaba Esküvői Fotós

Tuti menü