Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotósok képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Esküvői fotósok - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Esküvői fotósok
Keresés
Találatok száma - 42 db
Bodogán Sándor Photography

Bodogán Sándor Photography

Rendezvények, események és esküvők fotózása, modell és kismama fotózás, digiráma készítése évfordulókra, névnapokra, születésnapokra, esküvőkre, céges és egyéb rendezvényekre, és még amit a képzelet elbír. Referencia képeket az oldalon talál minden kategóriában a Galéria menüpont alatt, árak és egyéb információk a Szolgáltatások menüpont alatt.

Brigifotó - esküvői és családi fotózás

Brigifotó - esküvői és családi fotózás

Kreatív esküvő fotózás - a szenvedélyem és hobbim. Célom a művészi esküvői fotóimmal megörökíteni azt az egész életre szóló pillanatot, amit soha nem felejtetek el! Esküvői fotózáson kívül szívesen vállalok gyerek, családi, modell és porté fotózást is elsősorban Mohács - Baja - Szekszárd - Jánoshalma - Bácsalmás vonzáskörzetében. Megtervezem és elkészítem a családi fotóalbumot, fotókönyvet. Fotózás Bács-kiskun, Tolna, Csongrád, Baranya és Pest megyében. Szívesen vállalok óvodai- iskolai fotózást, elkészítem a tablóképeiteket is.

Csergő Balázs - Zsurnalisztikus Esküvői fotózás

Csergő Balázs - Zsurnalisztikus Esküvői fotózás

Esküvői fényképek zsurnalisztikus stílusban, természetesen kreatív fotózással, egy agilis, jó fej, megbízható és hozzáértő fotóstól. Jegyesfotózást, kismamafotózást és babafotózást is vállalok. Budapestről az ország egész területére, de akár azon túlra is szívesen megyek. Igény szerint lehetőség van stúdiófotózásra is, de szeretek a szabadban, természetes fénnyel, illetve vakukkal is segíteni, ha erre van szükség. Kérlek tekintsd meg oldalam, és ha képeim elnyerték tetszésed, kérj egy árajánlatot az erre készült űrlapomon keresztül. Hamarosan jelentkezni fogok

Csongrádi Ferenc - esküvői fotós

Csongrádi Ferenc - esküvői fotós

Esküvői fotózással foglalkozom az ország egész területén. Szabadtéri és riport jellegű fényképek készítek fotózsurnaliszta és illusztratív stílusban, az előkészületektől hajnalig. Exkluzív Fine Art fotókönyv és slideshow készítés. Kérem, látogassa meg oldalamat és tekintse meg referenciáimat! Ha az esküvői fotózással kapcsolatban további információra lenne szüksége, keressen telefonon, e-mail-ben.

ESKÜVŐ KÉPESEK - Esküvői fotó és videó

ESKÜVŐ KÉPESEK - Esküvői fotó és videó

Igényes esküvői fotó és videó kedvező áron egy összeszokott párostól Az ESKÜVŐ KÉPESEK ideális választás azoknak, akik igényes fotókat és videót szeretnének erről a gyönyörű napról. Természetesen az ESKÜVŐ KÉPESEK egymástól függetlenül is vállalnak munkát. A fotó- és videoszolgáltatás együttes megrendelése esetén, amennyiben az a vacsorára is vonatkozik, AJÁNDÉK JEGYESFOTÓZÁS VIDEOKLIP-KÉSZÍTÉSSEL!

Esküvő Most - Esküvő Fotózás

Esküvő Most - Esküvő Fotózás

Az esküvő fotósok színpalettáját szeretném üde színfoltként, fotóimal gazdagítani. Célom, hogy alternatívát nyújtsak az olyan igényes esküvői pároknak, akiknek fontos a minőség és a kiemelkedő kreativitás a fotózás minden területén. - A fotókat egyesével én válogatom és dolgozom ki, hogy Ti a legjobb és legütősebb fotókat vehessétek képátadáskor a kezetekbe. Célom, hogy esküvőtök legfontosabb, legmegragadóbb, legszebb, örömteli vagy akár humoros pillanatait újra átélhessétek. Az átadott képek mindegyike feldolgozáson esik át (fényerő, kontraszt, színegyensúly..stb.), és amennyiben szükségességét érzem retusálást is végzek akár az összes képen is. Ez nálam nem külön fizetős szolgáltatás, hanem a fotók minőségének alap ?tartozéka?. Ezzel is garantálva a minőséget és igényességet!

Esküvői és partyfotós

Esküvői és partyfotós

A legjobb helyen jár, mert Mi jól tudjuk, hogy mennyire fontos Önnek a Nagy Nap.Célunk, hogy az Esküvőjük napjának esményeit a legszebb és legtökéletesebb formában örökítsük meg, hogy a fotók segítségével újra át tudják élni a Nagy Nap minden apró mozzanatát. A fotózás minden esetben az Önök igényei szerint és helyszínen történik. Ez akár lehet szabadtéri vagy műtermi. Jó idő esetén előnyösebb mindenképp a szabadtéri, mivel itt sokkal hangulatosabb képeket lehet készíteni.

Esküvői fotó

Esküvői fotó

Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. Az esküvői fotó sorozatommal egy történetet mesélek el a nap eseményeiről már az előkészületektől kezdve az újasszony tánccal bezárólag. Mint esküvői fotós feladatom, hogy a háttérbe húzódva, fotózsurnaliszta stílusban úgy örökítsem meg az eseményeket, hogy a fotósorozat az évek múltán újra felidézze az esküvő legszebb mozzanatait, megőrizve azok szépségét és varázsát. A folyamatosan frissülő esküvői fotó galériákban számos kreatív és fotózsurnaliszta esküvői fotón keresztül követhetitek nyomon esküvői fotós munkásságomat, az esküvői fotó nyújtotta önkifejezés kreatív lehetőségeit. Manapság az esküvői fotózás velejárója a jegyes fotó (e-session vagy love session) is. A weboldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül mutatja be a jegyes fotózás érzelmekkel teli világát. A blogomban a legfrissebb esküvői fotó és jegyes fotó sorozataimba és az esküvő fotózás során megélt élményeimbe kaphattok betekintést.

Esküvői fotó és videókészítés

Esküvői fotó és videókészítés

Oldalunkon megfelelő szolgáltatást találhat, ha felejthetetlen emlékeit, élete nagy pillanatait szeretné megörökítené akár fotó akár videó formájában. Professzionális felszerelésünkkel azon dolgozunk, hogy a felejthetetlen pillanat örökre megmaradjon. Ne feledje egy kép, egy mozgókép mindig örömet okoz és szép emlékeket idézhet. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg ajánlatunkat.

Hirdetés
Esküvői fotós ? Szima.hu

Esküvői fotós ? Szima.hu

Esküvői fotós a Szima -nál! A házasságkötés teljes ideje alatt állok rendelkezésére, így lehetőséget nyújtok az esküvői készülődéstől a tartó esküvői fotózásra. Az esküvő fotózás után az esküvő fotók feldolgozását követően, eredeti, nagy felbontásban, JPG formátumban és igény szerint, papírképként adom át a fényképeket. Igény szerint a lánykikéréstől a kreatív fotózáson át az esti party-ig megörökítem a nagy napot. Weboldalamon ajánlatokkal és referenciákkal várom az érdeklődni vágyókat, üdvözlettel Szima Norbert - fényképész.

Esküvői fotós Gáll Tamás

Esküvői fotós Gáll Tamás

Kreatív esküvői fotózás országszerte. Új szemlélet, rugalmasság, stílus és trend. GT Art Photography - Gáll Tamás Gáll Tamás vagyok, Esküvői Fotós. Örülök,hogy itt vagytok! Esküvői fotóst kerestek, aki gyönyörű, egyedi képekkel örökíti meg életek legfontosabb napját? Figyelmetek az esküvő napján 100 ? és ? 100 helyre összpontosul. Nekem, mint fotósnak a hivatásom az, hogy nyugalmat teremtve, a maximumot hozzam ki belőletek, úgy, hogy mindeközben nagyszerűen érzitek magatokat az esküvői fotózás alkalmával. Legyen egy jó élmény a fotózás! Szeretnétek teljesen új felfogású, ámde az esküvő hagyományát és szépségét megőrző képeket? Szeretnétek, ha a képek azt tükröznék, amilyenek valójában vagytok? Természetesség, romantika, jókedv és kreatív megoldások, ez a mottóm.

Esküvői fotózás | Molnár Fotó Veszprém

Esküvői fotózás | Molnár Fotó Veszprém

Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Az igazi szakmai munka a pár helyszínen történő fotózásával kezdődik, mely oldott vidám hangulatú. A nap további eseményeit, melyeket az elegancia és dekorativitás jellemez, résztvevőként élem át. Több mint 20 éve foglalkozom esküvői fotózással, mellyel az a célom, hogy a képek által minél inkább visszaadjam nektek életetek egyik legszebb napjának pillanatait, azt a meghatározó és felejthetetlen élményt, mely végigkíséri közös életeteket. Molnár Fotó - Veszprém

Esküvői fotózás, videózás

Esküvői fotózás, videózás

Esküvő fotózás: maradandó emlék az élet legszebb pillanatairól. Az esküvő minden ember életében egy varázslatos, rendkívüli alkalom. Nem mindegy hát, kire bízza az ifjú pár azt a felelősségteljes feladatot, hogy szerelmük nagy napjának mozzanatait megörökítse. Egy profi esküvő fotós arra törekszik, hogy megrendelőinek ne egy ?színtelen-szagtalan?, steril fotósorozatot adjon át, hanem, hogy esküvői sorozatának minden egyes képe tükrözze azokat az érzelmeket, hangulatokat, amelyek ott kavarognak a résztvevők arcán, és amelyek áthatják az egész szertartás atmoszféráját. Az esküvő fotósnak észre kell vennie a legszebb pillanatokat, a legérdekesebb történéseket, a legmeghatóbb jeleneteket. Fontos, hogy az esküvő fotós úgy legyen ott mindenhol, hogy munkája során ?láthatatlan? maradjon, ne zavarja a szertartás menetét.

Esküvői fotózás-Sajt fotó

Esküvői fotózás-Sajt fotó

Vámosi-Nagy Gergely (sajtfoto) 1998 óta fotóz, objektívén keresztül mi is másképp láthatjuk a világot. Egyedi hangulatú fotókat készít, melyek születhetnek rendezvényen, kiállításon, versenyen - vagy épp a boldogító igen kimondása közben. Egy a cél: látni és láttatni. Rengeteg versenyen és eseményen örökítette meg a legemlékezetesebb pillanatokat, nem figyelmen kívül hagyva a kulisszák mögött lévő legapróbb részleteket is megmutatva a világnak.

Extrém és hagyományos esküvő fotózás

Extrém és hagyományos esküvő fotózás

A hagyományos esküvői fotók mellett,- amennyiben az ügyfél elég bátor, készítünk extrém esküvői fotókat is. A 2009 esztendő újdonságaként vezetttük be a Trash the Dress esküvői fotózást. Ez a meghökkentően új esküvői irányvonal szakít a hagyományokkal. Az esküvői párokat szokatlan helyszíneken, az esküvői tradíciókkal ellentétes helyzetekben fotózzuk. A Trash the Dress esküvői fotózásnál a ruhát sem kíméljük. Trash the Dress esküvői képeinkkel meghökkentő módon fejezhetjük ki lázadásunkat.

Fogarasi Zoltán

Fogarasi Zoltán

Fogarasi Zoltán már gyerekkorában megismerkedett a fotózással és ez az ismeretség örök hűséggé lett. Tizenéves hagyományos labormukákat végzett, maj a digitális fotó technika térhódításával a 'kattintás szabadságával' új lendületet kapott fotózási kedve - írja magáról. 12 évig informatikával foglalkozott, de egy szó mely így hangzik: 'fotó' megváltoztatta életét. Szeretnék egyike lenni a legjobb esküvőfotósoknak! : ) Az oldalán fotó árajánlat kérés ürlap található.

Fotó tété

Fotó tété

Esküvőfotózásra mindig két fotóssal megyünk, így biztosítva, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk még akkor is, ha az ifjú pár elszakad egymástól a nagy nap folyamán. Továbbá így a megismételhetetlen pillanatokat egyszerre két szemszögből is meg tudjuk örökíteni. Részletekért, fotóinkért tekintse meg weboldalunkat vagy keressen e-mailen, telefonon! Sminkesünkkel lehetőséget biztosítunk arra, hogy a menyasszonyi sminket fotózás közben és után is felfrissítsük, átalakítsuk, sőt akár egész este során karbantartsuk a koszorúslányokéval illetve az örömanyákéval együtt.

Tuti menü