Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Art fotó képes leírás - Fotó.tlap.hu
részletek »

Art fotó - Fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foto.tlap.hu » Art fotó
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csikós Árpád

Csikós Árpád

Csikós Árpád fotóművész fiatalon kezdte a fényképészetet. Az oldalán gyönyörűbbnél gyönyörűbb munkáit láthatod. A jó képek recepjeit is leírja, érdemes megtekinteni, elolvasni és a fotóin gyönyörködni.:-)

Fotó Art Fotóstúdió Kft.

Fotó Art Fotóstúdió Kft.

Egy jól felszerelt és profi fotóműteremre lenne szüksége? Vagy esetleg fotós szolgáltatást keres termékeinek, szolgáltatásaink vagy akár családjának lefotózásához? Akkor a Fotó Art Fotóstúdió honlapján a lehető legjobb helyen jár! Fotóstúdiónk Budapesten, a XVI.kerületben található, ahol kedvező áron nyújtunk lehetőséget a fotós műterem bérlésére. Mindamellett pedig vállalunk különböző fotós munkákat is, többek között, enteriőr fotózást, tárgyfotózást, rendezvényfotózást vagy portfólió készítést. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelősségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

Juhász Attila

Juhász Attila

'Amatőrfotósként kezdtem pályafutásomat. 19 évesen volt első önálló kiállításom. 23 évesen avanzsáltam profivá, onnantól a Művészeti Alap részére készítettem posztereket, naptárakat, melyek többszázezres példányszámot értek el. Számtalan kiállításom volt itthon, Európában és az Egyesült Államokban. Jelentősebb megbízóim - többek között - Estée Lauder, Schwarzkopf, Beyersdorf, Levi's, BMW, Volvo, Chanel, Caola, IKEA.'

Papp Elek

Papp Elek

idézet egy interjúból: 'Ha egy modern fotót nézünk, gyakran nem tudjuk eldönteni, hogy ez micsoda, főleg azt nem, hogy ez miért készült. Ezzel becsaphatók a nézők is, mert olyan gondolatok ébreszthetők benne, hogy ő buta és ezt azért nem érti. Éppen ezért én úgy gondoltam, hogy a klasszikus fotóművészet szigorú törvényei alapján alkotok, aminek mondhatom a vezéralakja Tóth István, az ő tanítványaként ezt a nyílegyenes utat kívánom folytatni. Ennek közös nyelve általában a fekete-fehér, de ha a színharmóniát is fontosnak érezzük, akkor a színes képeknek is lehet szerepe.' Forrás: http://pixinfo.com/cikkek/PappElek_06

Tuti menü